Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Comfort Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Trondheim er et moderne hotell sentralt i Midtbyen. Vi kjenner Trondheim og guider deg til de beste restaurantene, museene og opplevelsene. Hotellet har 194 rom og tre møterom, i tillegg til treningsrom og bar.

Comfort Hotel® Trondheim 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,2
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Trondheim

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Sentralt i Trondheim sentrum finner du Comfort Hotel Trondheim, like ved Nidelva og rett ved Bakke Bru. Hotellet har både treningsrom, møterom og lobbyshop - og god frokost, selvsagt.

Sentralt i Trondheim

Fra Comfort Hotel Trondheim har du kort vei til alt. Flybussen stopper like ved og sentralstasjonen har du 6 minutter unna. Til Torget går du på 8 minutter.

Comfort Deli

Vi dropper den tradisjonelle minibaren og selger alt du trenger i vår Comfort Deli. Der kan du kjøpe deg ulike småretter, snacks, god kaffe og annen drikke.

God start på dagen

I frokostrommet stråler sola inn fra tak og vegger. Her finner du nybakt brød og en skikkelig skandinavisk bufféfrokost (også med økologiske produkter). Skal du i et tidlig møte eller rekke et tidlig fly, velger du «early bird-frokosten» fra klokken 05.00: En liten buffet med brød, pålegg, juice, yoghurt og kaffe. Husk å gi oss beskjed dagen i forveien.  

Møterom

Comfort Hotel Trondheim har moderne møtefasiliteter i spennende og urbane omgivelser. Legg ditt neste styremøte til våre lokaler med komfortable stoler og gratis trådløst internett. Vi er behjelpelige med å tilrettelegge for middag, drikkevarer og sosiale aktiviteter etter dine ønsker og behov. Avslutt dagen med en drink i vår Barception.

Treningsrom

Uansett om du er der for å trene bicepsen før sommeren eller trene til Birken, finner du noe for deg i vårt treningsrom. Tren når du vil – treningsrommet er åpen hele døgnet.

Restaurant

Ett ord: Mange. Som flaks er har vi sultne medarbeidere som mer enn gjerne peker ut riktig restaurant for deg og de fleste ligger rett rundt hjørnet. Uansett om det er en burger, sjømat, grønnsaker eller snop - matbyen Trondheim kommer ikke til å skuffe.

Gratis + Comfort Hotel = sant

Gratis er bra og billig er best, det synes vi hvertfall på Comfort Hotel. Derfor surfer du selvfølgelig gratis på vårt WiFi, på hele hotellet. 

Sen kveld?

Har du et kveldsfly hjem, kan du avtale sen utsjekk. Kanskje rekker du å lese den boka du aldri får åpnet? Eller kanskje du kan møte en gammel studiekompis? Hos oss kan du bli til klokka 18 på søndager (sen frokost har vi både lørdag og søndag).

Cash free

Comfort Hotel Trondheim gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Kontakt

  • Krambugata 11 7011 Trondheim , Norge

Finne frem til hotellet

Fra Trondheim Lufthavn Værnes

Flybussen til Søndre Gate

Fra Sentralstasjonen

Følg Søndre Gate, så til venstre i krysset ved Rema 1000. Du får oss på høyre side etter kort tid.  

Taxi

Vi anbefaler NorgesTaxi på 08000 eller TrønderTaxi på +47 07373

Om Comfort Hotel Trondheim

Antall hotellrom

194 rom

Antall møterom

3 stk - plass for 10/14/18 personer

Avstand flyplass

Trondheim Lufthavn Værnes: 30,9 km, ca 30 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass: 70 meter

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.