Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Clarion Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell og ligger rett ved Trondheimsfjorden. La deg forføre av moderne design, arkitektur i særklasse, spennende matkonsepter og en helt fortryllende utsikt.

Clarion Hotel® Trondheim 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,8
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Trondheim

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Mat, drikke, musikk og mennesker skaper et levende møtested i vår Living Room restaurant og bar.

Hverdagsrom

Hotellets Living Room ligger i 1. etasje og fylles med musikk og herlige mennesker hver dag. Vi har mange øltyper på tapp. Blant de vår egen Brattøra Pale Ale og ikke minst Dahls Pils som kommer rett fra kobbertanker, som er et smykke i seg selv i rommet. Kom innom å prøv en av våre fantastiske burgere i vår deilige atmosfære.

Et levende møtested

Med behagelige sittegrupper, mulighet for å spise og drikke, kan du få fine kvelder her. Vi har også en uteterrasse beliggende rett ved sjøen. På Clarion Hotel Trondheim har vi et Living Room-program med blant annet mat- og drikkekurs og konserter for våre gjester og innbyggere i Trondheim.

Sjekk også ut vår kalender!

Living Room Booking

Restaurant & Bar

The Rooftop
Tirsdag - torsdag: 17 - 00
Fredag: 15 - 01
Lørdag: 13 - 01
Kjøkkenet har åpent 18 - 22 tirsdag - lørdag
Living Room
Åpent hver dag 16:00 - 23:00 
Kjøkkenet stenger 22:00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.