Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Clarion Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell og ligger rett ved Trondheimsfjorden. La deg forføre av moderne design, arkitektur i særklasse, spennende matkonsepter og en helt fortryllende utsikt.

Clarion Hotel® Trondheim 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,1
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Trondheim

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til juleshow hos Clarion Hotel® Trondheim

I samarbeid med Nye Hjorten Teater inviterer vi til et svalestup tilbake til fredagskvelden på åttitallet med DETEKTIMEN - EN KRIMINALMUSIKAL.

En nyskrevet Nye Hjorten Teater-original av Mads Bones, Kyrre Havdal og Olve Løseth. Vi ønsker den klassiske fredagskvelden velkommen tilbake, da medrivende drapssaker samlet kjernefamilien til langpanne-pizza foran fjernsynsapparatet.

Det blir en musikalsk helaften med mord og mysterier. Handlingen utspiller seg i internasjonalt farvann på M/S Kronprins Harald, ellers kjent som Kielferga. Den pensjonerte, tyske etterforskeren Stephan Reckyll har funnet seg til rette ved en enarmet banditt i skipets kasino når kapteinen ber ham bistå i oppklaringen av en temmelig delikat sak: Giftdrap.

Fritt inspirert av Derrick, Columbo Poriot, Bergerac, Kojac, Miami Vice og alle de andre fabelaktige detektimene - kan det ikke bli annet enn morderisk moro. Følger du nøye med og gjetter riktig, er det kanskje du som avslører morderen. Helt perfekt for sene desemberkvelder sammen med venner, familie og kollegaer! Vi lover lørdagsstemning hver eneste kveld!

Biletter kjøpes her!


Ønsker dere middag i tilknytning til forestillingen?

Før en spennende forestilling kan du nyte spennende retter laget på de fantastiske råvarene vår region har å by på. Vi har flere tilgjengelige alternativer til dette på huset.

Atmosphere

Showbuffet serveres kl.17:00 - 19:00
Pris tirsdag, onsdag, torsdag & søndager 595,-
Pris fredager - lørdager 695,-

The Living Room

A la carte og bar som vanlig, men holder i tillegg åpent 9. & 10. fra kl.12:00 med lunchmeny. Showet kjøres også dagtid disse to datoene, kl.14.30.

The Rooftop

Åpner kl.17:00 tirsdag - lørdag i showperioden. Da tilbyr vi 4-retters til 745,- og ingen a la carte på 17-seatingen. Vi har ny seating kl. 20:00.

Space Barer i space åpner 1 time før alle show på dagtid og kl.18:00 på kveldstid. Barer stenger etter pause, da er Living Room et alternativ for å kjøpe forfriskninger.

Book bord til showbuffet

Book bord til The Rooftop

Booking

For booking av større grupper og/eller spørsmål, ta kontakt på: groups.cl.trondheim@strawberry.no

Julebord

Arrangeres 08. desember - 20. desember 2023

Pris: Fra 730 NOK/pers

Julebord over hele Norge

Fra nord til sør, og for alle prisklasser - Se vårt store utvalg av julebord og juleshow her!

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.