Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® The Edge Tromsø ,  Norge

Se alle hotell i Tromsø, Norge

Clarion Hotel® The Edge

Tromsø,  Norge

Clarion Hotel The Edge ønsker velkommen til Tromsøs største kongress- og konferansehotell, som med Living Room Bar, The Social og Skybar er et naturlig kulturelt samlingspunkt i Nordens Paris.

Clarion Hotel® The Edge 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,3
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® The Edge

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Clarion Hotel The Edge i Tromsø! Har du spørsmål om ditt besøk? Vi håper du skal finne svarene her.

Parkering

Om du kommer med bil, anbefaler vi deg å benytte Fjellparkeringen som ligger ca. 300 meter unna Clarion Hotel The Edge. Vennligst kontakt hotellet for mer informasjon og priser.

Oppbevaringsrom

Hotellet har et oppbevaringsrom for vesker og annet, som gjester kan bruke under, og etter besøket.

Oppgrader ditt besøk

Vil du gjøre noe ekstra ut av oppholdet? Oppgrader til en suite eller se utvalget i vår VIP-meny.

WiFi

Alle våre hotellrom og fellesområder har gratis åpent trådløst internett. Enklere kan det nesten ikke bli.

Trening

Lyst på en treningsøkt? Det finnes flere ulike treningsmuligheter i umiddelbar nærhet av hotellet. Vi hjelper deg med å komme igang med treningen. Våre gjester kan trene kostnadsfritt på Feel 24, som ligger i kort avstand fra hotellet. Ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon.

Vaskeservice

Reiser du med lett bagasje eller er på en multi-bytur? Ingen problem - vi hjelper deg gjerne med klesvasken. Legg vaskeposen i resepsjonen før kl. 08.30 om morgenen og få klærne tilbake samme kveld. (kostnad)

Safe

De fleste av våre rom er utstyrt med safe, hvor du kan legge fra deg verdisakene dine når du bor hos oss. Det finnes også safe i resepsjonen.

Kopiering

Trenger du en eller flere kopier av noen dokumenter? Ta turen til konferanseresepsjonen, der får du hjelp til kopiering.

Sen utsjekk

Har du lyst til å beholde rommet litt lenger enn klokken12.00? Vi tilbyr senere utsjekk etter avtale, det samme gjelder for tidligere innsjekk. Ta kontakt med resepsjonen.

Savner du noe?

Fikk du ikke med deg alt da du dro? Ingen fare - i hotellkiosken har vi det meste du kan trenge - bl.a. tannkrem, tannbørster, sysaker, dusjhette, skopuss og de helt unike Clarionputene. Savner du noe vi ikke har på lager? Vi hjelper deg med innkjøp om du vil.

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel The Edge er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar imot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Kontakt

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking på telefon +47 77 66 84 00 eller via cl.theedge@strawberry.no eller chat med oss på edgechat.no.

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl. 15.00
Utsjekk senest kl 12.00

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 11.00

The Social Bar & Bistro

Mandag - søndag: 16:00 - 22:00

Bordreservasjoner kan gjøres her.

Åpningstider bar

Skybar

Torsdag: 17:00 - 00:00
Fredag - lørdag: 17:00 - 01:00

Living Room Bar

Mandag - lørdag: 12:00 - 00:00
Søndag: 15:00 - 00:00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.