Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Tromsø Norge

3 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møte og konferanse i Tromsø

Ved å legge møtet, konferansen eller eventet til Tromsø får du ikke bare vellykkede arrangement på våre hotell - er du heldig sprer nordlyset seg over himmelen gjennom bekmørke vintre, og på sommeren får du oppleve den helt spesielle midnattsolen!

Clarion Collection® Hotel With passer bra for de mindre møtene. Hotellet ligger helt på bryggekanten, med møterom for små og mellomstore grupper. Her kan overnattende gjester ta en pause i badstuen. For større møter, konferanser eller private arrangement ligger Clarion Collection® Hotel Aurora også på bryggekanten, med konferanserom i ulike størrelser. Her kan en lang dag med møter avsluttes i boblebadet på taket, med fantastisk utsikt over byen, havet og fjellene rundt.

Quality Hotel Saga ligger ved flybussterminalen og Hurtigrutekaia midt i sentrum, og har en større konferanseavdeling hvor det kan holdes alt fra konferanser over flere dager, til messer og bryllup. Helt ved sjøen finner du ikke minst Tromsøs største kongress- og konferansehotell, Clarion Hotel® The Edge. Her holdes kurs, seminarer og konferanser, i tillegg til store event og kulturarrangement. I toppetasjen ligger et stort konferanseområde med uslåelig utsikt over sjøen, den kjente kirken Ishavskatedralen og fjellandskapet. Hotellet har også Kitchen & Table-restaurant, og i 11.etasje ligger Skybar som også kan brukes til private arrangement. I tillegg til møter og konferanser ordner hotellet alt fra bryllup til kick off og utstillinger.

 

I Tromsø, også kjent som Nordens Paris, er det mye å se om tiden strekker til. For de med god tid er Tromsø et perfekt utgangspunkt for havkajakk, fjordcruise og RIB-turer. Er det begrenset med tid til rådighet? Ta med kollegene eller gjengen på en uformell øl i historiske Ølhallen, eller ta Fjellheisen opp til utsiktspunktet Storsteinen for panoramautsikt over byen og naturen rundt. Kanskje er du heldig og får nyte synet av aurora borealis.


Fra Tromsø Lufthavn, Langnes tar det ca. 10 minutter med bil til Tromsø sentrum.

 

Les mindre
3 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.1.018 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.