Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Teigen Galla med rød løper og fårikål

Bli med på en festkveld utenom det vanlige. En festkveld, som sammen med nærmeste familien, venner og artistkolleger, vil kaste lys over Jahn Teigens lange og fargerike artistkarriere i det som ville ha vært hans 75. leveår.

Teigen Galla med rød løper og fårikål


Vi feirer med Teigen Galla med rød løper og fårikål den 10. august 2024.

Bli med på en festkveld utenom det vanlige. En festkveld, som sammen med nærmeste familien, venner og artistkolleger, vil kaste lys over Jahn Teigens lange og fargerike artistkarriere i det som ville ha vært hans 75. leveår. 

 • Dato: 10. august 2024. Kl. 19:00
 • Sted: Oseberg Kulturhus, Tønsberg
 • Pris: 2450,- +avg. (Inkludert mat, 2 drikkeenheter, galla, rød løper, live underholdning med gjesteartister). 

Artister og underholdning: Anita Skorgan, Sara Skorgan Teigen, Svein Dag Hauge, Per Hillestad, Terje Stjøldal, Markus Nilsen, Martin Kristiansen og Morten Stensland - m.fl.


KJØP BILLETTER *
Begrenset antall, kun 350 plasser!


Hva du kan forvente:

 • Rød løper: Opplev glamouren på Teigen Galla med vår egen rød løper-arrangement. Kle deg i din fineste antrekk og kjenn deg som en stjerne når du ankommer kvelden.

 • Galla middag med Fårikål og 2 stk drikkeenheter: Nyt den ubestridte livretten «Fårikål», som var Teigens favorittmåltid. På godt gallavis dekkes det til med langbord og hvite duker i Tønsbergs storstue «Oseberg Kulturhus».

 • Live underholdning og artister: Teigens faste produsent og gitarist Svein Dag Hauge, Per Hillestad (trommer), Terje Stjøldal (bass), Markus Nilsen (keyboard) og Martin Kristiansen (som for anledningen tolker Teigens vokal). Jahn Teigens gamle venn, Morten Stensland (VG-journalist og forfatter av biografien om Jahn Teigen), vil lede kvelden og dele historier gjennom "den røde Teigentråden". Til sist, men ikke minst, er det en sann glede at både datteren Sara Skorgan Teigen og Anita Skorgan vil ramme inn arrangementet med sine toner og ord.

 • Ærespris: Det vil også deles ut en «Teigens ærespris» ved dette arrangementet. En pris som vil hedre en person som har betydd mye for det å fremme Jahn Teigens person, musikk og minne.


Med kun 350 billetter tilgjengelig for salg, er dette en eksklusiv begivenhet du ikke vil gå glipp av!

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en uforglemmelig kveld fylt med musikk, mat og fellesskap på Teigen Galla med rød løper og fårikål!

Kontakt oss for mer informasjon eller spørsmål:  
+47 33 00 41 00 eller E-post: q.tonsberg@strawberry.no


Fotokreditering:  
Foto 3: Tara
Foto 4: Robert Rønning NRK

Inkludert:

 • Galla og rød løper
 • Mat «Fårikål»
 • 2 stk drikkeenheter
 • Live underholdning og artister: Anita Skorgan, Sara Skorgan Teigen, Svein Dag Hauge, Per Hillestad, Terje Stjøldal, Markus Nilsen, Martin Kristiansen og Morten Stensland - m.fl.
 • Prisutdeling

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.