Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Slottsfjell 2024

Quality Hotel™ Tønsberg. Ditt overnattingsvalg under Slottsfjellfestivalen 2024!

Velkommen til Quality Hotel™ Tønsberg. Ditt overnattingsvalg under Slottsfjell 2024!

 

Quality Hotel Tønsberg ønsker deg velkommen til hjertet av Tønsberg, bare en kort spasertur unna Slottsfjellfestivalen 2024, 10-12 juli.

Årets lineup er spekket med fantastiske artister, inkludert Doja Cat fra USA og Zara Larsson fra Sverige, samt norske favoritter som Kaizers Orchestra, Aurora og Cezinando som vil sørge for uforglemmelige musikkøyeblikk. 

Dette er en feiring du absolutt ikke vil gå glipp av!

Hvorfor overnatte på Quality Hotel™ Tønsberg:
 

  1. Ideell beliggenhet: Vårt hotell ligger beleilig plassert i nærheten av festivalområdet, slik at du enkelt kan delta på festivalens arrangementer og deretter trekke deg tilbake til komfortable rom etter en dag med musikk og moro.
  2. Komfortable rom og deilig frokost inkludert: Rommene våre er designet med din komfort i tankene, og tilbyr moderne fasiliteter og avslappende omgivelser for en god natts søvn. Nyt også en herlig frokost hver morgen for å starte dagen riktig.
  3. Gode spisemuligheter: Vår restaurant på hotellet tilbyr deilige retter og forfriskende drikkevarer som du kan nyte før eller etter festivalopplevelsene. Husk å bestille bord for en ekstra hyggelig opplevelse!


Under Slottsfjellfestivalen 2024 disponerer arrangøren våre rom, så book overnattingen din via Ticketmaster nå for å sikre deg din plass!

Book overnatting HER 

Her finner du oversikt over alle våre romkategorier.


Vi ser frem til å ønske deg velkommen til denne uforglemmelige begivenheten, og vi vil sørge for at oppholdet ditt hos oss blir både komfortabelt og minneverdig!

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.