Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
  • Tilbud
  • Renovering Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg renovering i 2024

Velkommen til den spennende transformasjonen av Quality Hotel™ Tønsberg! Vi er i ferd med å gjennomføre en bemerkelsesverdig oppgradering som tar oss inn i fremtiden, og vi kan knapt vente med å dele våre fantastiske planer med deg.

Velkommen til den spennende transformasjonen av Quality Hotel™ Tønsberg


Quality Hotel™ Tønsberg er i ferd med å gjennomføre en bemerkelsesverdig oppgradering som tar oss inn i fremtiden, og vi kan knapt vente med å dele våre fantastiske planer med deg.


Hele hotellet gjennomgår renovering, 292 rom blir fullstendig renovert

Vår opprinnelige 2001-bygning gjennomgår en fullstendig forvandling til dagens standarder, hvor 292 rom blir pusset opp. Med modernisert og nytt design, er vi sikret for å tilby en komfortabel og minneverdig opplevelse for våre gjester.

Utvidet bassengområde på taket 

Hotellet vil få et utvidet bassengområde på taket og en helt ny 'rooftop'-opplevelse, noe som virkelig vil fange hjertet til Tønsberg! Fra intime sammenkomster til store konferanser, vil det nye området gjøre at vi kan tilby unike opplevelser og konsepter for både privatpersoner og bedrifter.

Ny restaurant, nytt konsept og helårs utendørs servering 

Våre gjester kan glede seg over den nye restauranten med vår helårs utendørs servering! Vår nye restaurant vil presentere gjestene for spennende og varierte matopplevelser med byen beste utsikt på bryggen. 

Den spennende fornyelsen har en anslått kostnad på rundt 70 millioner kroner, og vi forventer at alt vil stå klart til å imponere dere i løpet av 2024!


Hold øynene åpne for oppdateringer, mens vi tar Quality Hotel™ Tønsberg til nye høyder!

Vi gleder oss til å dele denne utrolige reisen med deg.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.12.007 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.