Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Værnes Stjørdal ,  Norge

Quality Airport Hotel Værnes

Stjørdal,  Norge

Quality Airport Hotel Værnes er et konferansehotell med sentral beliggenhet i Stjørdal sentrum. Vi ligger 2,5 kilometer fra Trondheim lufthavn Værnes og 35 minutter fra Trondheim sentrum, med gode buss- og togforbindelser.

Quality Airport Hotel Værnes 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,6
av 10
Vurdering av Quality Airport Hotel Værnes

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Like ved Trondheim Lufthavn Værnes, ligger Quality Airport Hotel Værnes.

Et fullservice hotell med alt som er nødvendig for å skape den perfekt rammen omkring et hvert arrangement fra store konferanser til møtet med vennegjengen. 

Beliggenhet

Hotellets unike beliggenhet midt i Stjørdal sentrum, med kun 2,5 kilometer til Trondheim Lufthavn Værnes, gjør det til det naturlige valget for reiser og konferanser i Midt-Norge. Trondheim sentrum er kun en kort buss- eller togtur unna, men i Stjørdal finner man også alt man måtte trenge av restauranter, butikker, natur- og kulturopplevelser.

Konferanse

På Quality Airport Hotel Værnes er vi eksperter på møter - både de som er store, og de som er små. Skal du ha styremøte, konferanse, møte i borettslaget, eller kanskje til og med et stevnemøte? Vi har lang erfaring og hjelper deg med en skreddersydd opplevelse. Den nyrenoverte konferanseavdelingen har nylig vokst med 1000 kvadratmeter og består av 16 fleksible konferanse- og møterom som kan tilpasses alle typer arrangementer og med en maksimal kapasitet i en enkelt plenumssal på 250 personer i klasseromsoppsett og 350 personer i kinooppsett. 

Vi tror på hyppige og jevne pauser med påfyll av sunn mat og drikke som gir deg ny giv til å fortsette dagen! Det er ganske enkelt: energi inn, informasjon inn! Om du ønsker en enkel, men smakfull meny eller en meny som byr på litt flere valgmuligheter og utvalg - det er helt opp til deg. Vi tilbyr alltid det beste utvalget av sesongens deiligste råvarer. Softis og popcorn er selvsagt alltid inkludert for våre konferansegjester.

Bestill møte- og konferanserom hos oss her: book møterom online.

Mat og drikke

På The Social Bar & Bistro kan du nyte et godt måltid og noe godt å drikke. Restaurangen er et naturlig samlingspunkt på ettermiddag og kveld. Ankommer du sent eller bare blir litt småsulten underveis kan du også kjøpe drikkevarer, sjokolade og enkel snacks i resepsjonen.

Trondheim

Om du har tid og lyst til å kjenne på storbyfølelsen når du bor på Quality Airport Hotel Værnes, er hotellet knappe 30 minutter unna Trondheim sentrum og kun en liten tog- eller bussreise unna. En fantastisk miks av historie, teknologi, mat, kunst og kultur i sjarmerende og inspirerende omgivelser. Planlegg opplevelsene dine her. 

Kontakt

  • Kjøpmannsgate 20 7500 Stjørdal , Norge

Finn frem til hotellet

Taxi fra Trondheim Lufthavn Værnes

Du kan ta taxi fra Værnes til hotellet.
Taxi kan forhåndsbestilles på www.trondertaxi.no og på taxitelefonen 07373.

Gå fra Stjørdal Stasjon

Gå til høyre langs Innherredsveien til du passerer Esso stasjonen. 
Ta så til venstre opp Kjøpmannsgaten.
Hotellet ligger ca. 200 meter opp på høyre side. 

Med buss

Busstopp Stjørdal Torg. 

Med taxi

Vi anbefaler www.trondertaxi.no, taxitelefonen 07373.

Om Quality Airport Hotel Værnes

Antall hotellrom

223 stk - 430 senger

Antall konferanselokaler

16 stk - plass til totalt 700 deltagere og maksimalt 250 personer i en og samme sal.

Avstand Trondheim Lufthavn Værnes

2,5 km - 5 minutter

Avstand Trondheim Sentralstasjon

35 km - 40 minutter

Avstand Stjørdal Jernbanestasjon

0,5 km - 5 minutter

Bussholdeplass Stjørdal Torg: 150 m

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.