Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Residence Sandnes ,  Norge

Se alle hotell i Sandnes, Norge

Quality Hotel™ Residence

Sandnes,  Norge

Quality Hotel™ Residence er et fullservice konferansehotell i sentrum av Sandnes. Hotellet er en del av multisenteret Vågen med shopping, hotell og kino i samme bygg. Her bor du på hotell i Sandnes som dekker de fleste behov under ett og samme tak.

Quality Hotel™ Residence 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,4
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Residence

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Endelig kan vi samles til julekos igjen! På Quality Hotel™ Residence kan du nyte julestemningen og nydelig julemiddag i en levende atmosfære, i hjertet av Sandnes.

Julebord på Residence.

Fra 30 til 300 personer i et av våre flotte selskapslokaler.

Hos oss tilbyr vi den gode og tradisjonelle julebuffeten med varme retter som ribbe, pinnekjøtt, pølser og medisterkaker med tradisjonelt tilbehør, og julens klassikere på dessertbordet. Fyll tallerkenen med det du liker best fra 769,- per person.

Om dere ikke har planlagt et tradisjonelt julebord så har vi noe for alle. Om du er glad i tradisjonell julemat, ønsker en 3-retters med hint av jul - eller bare vil gjøre noe koselig med gode kollegaer eller venner kan vi skreddersy en pakke for dere. Fra 595,- ordner vi mat, servering og oppdekking i flotte lokaler.

Dere tar med godt humør og underholdning etter eget ønske, og styrer kvelden slik som dere vil.

Fellesjulebord 

Vi inviterer til et julebord som har alt.

Hos oss kommer dere til dekket bord, live musikk og en bugnende julebuffet. Are Sleveland står for stemningen, og spiller opp til fest og dans gjennom kvelden.

Dato: 2 desember og 8 desember. 

Tidspunkt: Vi stiller med god stemning i baren fra 18:00, og ønsker velkommen til bords 19:00

Pris: 769,- per person.

Pris og åpningstider for julebord hos oss

Dato: Fra 11.november - 16.desember 2023

Pris: Fra 769 NOK/pers inkl. moms

Book julebord her

Ta kontakt via e-post: q.residence@strawberry.no eller telefon: +47 51 60 57 00 så hjelper vi deg med bookingen av ditt perfekte julebord!

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.