Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Tilbudet som er musikk for dine ører

Her kan du sende oss en forespørsel for å booke din hotellovernatting inkludert valgfri konsertbillett til Fjord Classics i Sandefjord 4 - 8. juli.

Priser

Enkeltrom fra NOK 1890 per døgn, inkl 1 billett per person

Dobbeltrom fra NOK 1190 per person per døgn, inkl 1 billett

Fjord Classics holder sin syvende festival i Sandefjord i 2023. Det blir et fantastisk program med 16 konserter spilt av musikere i det internasjonale toppsjiktet.

Fjord Classics krever ingen kunnskap om klassisk musikk, kun et par ører! Fjord Classics
presenterer den beste musikken fra det klassiske repertoaret, fremført av musikere i det absolutt internasjonale toppsjikt. Konsertene presenteres på en tilgjengelig og appellerende måte, med målsetning om å berike, stimulere og utfordre publikum. Årets tema: Alma Mater.
 
Se årets program på www.fjordclassics.com. Merk at i år avslutter Fjord Classics med en spekatulær utekonsert lørdag 8. juli, kl.18 på Preståsen - Sandefjords beste utsikt. Noe for alle!

Oppgi i foresporselen til hotellet hvilken konsert du ønsker å oppleve. Om du ønsker billetter til flere konserter eller tilknytningsdøgn, helper vi deg selvsagt også med dette.

Pakken inkluderer

  • Frokostbuffet
  • Fika (kl 15-17)
  • Kveldsmat (kl 18-20)
  • Billett til 1 valgfri konsert per overnattingsdøgn
Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet og ikke i kombinasjon med andre tilbud og rabatter. Singelrom inkluderer 1 konsertbillett, dobbeltrom inkluderer 2 konsertbilletter. Om du ønsker tilknytningsdøgn kan du oppgi ønsket antall netter i forespørselen.

Send forespørsel
3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.