Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

THE THIEF Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

THE THIEF

Oslo,  Norge

En liten holme, et hav av opplevelser. Med Oslos råeste beliggenhet stjeler THE THIEF sine besøkende ut av hverdagen. Hotellet med sine 114 rom og suiter ligger i umiddelbar nærhet til Astrup Fearnley Museet på Tjuvholmen.

THE THIEF 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,5
av 10
Vurdering av THE THIEF

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

På THE THIEF finnes et utvalg av helt ulike og unike suiter.

JUNIOR SUITE

Junior suite er for dere som ønsker litt god plass. Kunsten er som på resten av hotellet, håndplukket. Suiten har eget separat soverom, med god romfølelse. Store badeværelser i hvit Vittorio-marmor med badekar og separat regnskogdusj innbyr til velvære. Detaljer som dundyner og puter fra Høie, THE THIEF-designet badekåpe fra Maggie Wonka, designpledd fra Røros Tweed, sørger for at du har det komfortabelt.

APPARATJIK-SUITEN

La videokunst, musikk, discotekstiler og kunstinstallasjoner signert supergruppen Apparatjik bli en del av hotellopplevelsen!

Dette er en av de mest unike og mest spennende hotelsuitene i Oslo. Spesialdesignet av kunstnerkollektivett og supergruppen  Apparatjik (med medlemmer fra A-HA, Coldplay og Mew) og interiørarkitekt Karina Holmen. Denne suiten er som THE THIEF i et nøtteskall. En eksklusiv og flott suite, i en symbiose med det ypperste kunstverdenen har å by på. Diskokuletekstiler, Videokunst, prints, pixelmønstrete tepper og en egen LP-spiller er litt av utvalget.

Hvor mange andre hoteller har videokunst  på soverommet, som er tillaget slik at du kan dele seng med Magne Furuholmen? 

The Oslo Suite 

 The Oslo Suite er THE THIEFs store stolthet. Suiten, som er på 160 kvadratmeter, og med privat takterrasse, byr på skreddersydd hotelldesign. Her har man flust av muligheter; suiten har peis, bar, separate soverom, spisestue og walk-in closet. Og om de originale 160 kvadratmetrene ikke er nok, har suiten connecting doors til suitene ved siden av.

Norske og internasjonale toppdesignere star bak møbel og dekor. Men kunstneren som er mest fremtrendene må nok være Sir Peter Blake.(Mest kjent for å ha designet Beatles` Sgt. Pepper Lonely Hearts band-cover)  Hans kunstprosjekt «The Oslo Suite» har gitt navn til suiten, da tre av hans originale collager preger veggene. Verkene er inspirert av norske landemerker.The Oslo Suites private takterrasse har eksklusive møbler designet av Patricia Urquiola og Antonio Citterio og utsyn i alle himmelretninger. Også innendørs gir The Oslo Suite deg opplevelsen av å være på Oslos tak – nesten ute på fjorden – med spektakulær utsikt fra vinduene som strekker seg langs hele fasaden.

Booke suite

Velkommen til å kontakta oss for mer informasjon og booking
på +47 24 00 40 00 eller
via stay@thethief.com

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.