Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Hasle Linie Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Quality Hotel™ Hasle Linie

Oslo,  Norge

Velkommen til Quality Hotel™ Hasle Linie! Hotellet ligger i den moderne og lett tilgjengelige bydelen Hasle i Oslo. Hotellet har 211 rom, restaurant The Social bar og Bistro med uteservering, og stor konferansekapasitet.

Quality Hotel™ Hasle Linie 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,9
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Hasle Linie

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Uansett om du er rullestolbruker, har nedsatt syn eller hørsel eller har allergier skal du få et hyggelig opphold hos oss. Med gjennomgående funksjonelt design er Quality Hotel Hasle Linie tilgjengelig for alle, fra ankomst til avreise.

Tilgjengelighetstilpassede lokaler og hotellrom for funksjonsnedsatte

I møterommene eller felles arealer finnes det ingen dørterskler, og alt er på samme plan.

Om du trenger hotellrom som er tilpasset dine behov har vi 23 rom som er tilpasset funksjonsnedsettelser i alle romkategorier utenom singelrom og suite. Disse er bygget etter gjeldende standard, uten høye terskler, tilpassede baderom og plass til å bevege seg med rullestol i. Vi har også tilpassede connecting rom som kan bookes om du har behov for ledsager. Vi har dusjstoler til utlån ved behov, legg igjen en kommentar om dette ved booking så setter vi den inn til ankomst.

For gjester med nedsatt syn

På hotellet er det et veivisere i gulv som leder til resepsjonen, restauranten og heiser. Førerhunder er selvfølgelig hjertelig velkommen – de får egen hundeseng og vannskål på rommet. Husk å oppgi at du har med hund ved booking.

For gjester med nedsatt hørsel

I resepsjonen finnes vibrerende vekkerklokker som vekker deg ved brannalarm. Bare spør, så får du låne disse. Om du er her på møte eller konferanse finnes faste teleslynger installert i våre største møterom. Ellers finnes en bærbar hørselslynge som kan installeres ved behov.

Allergier

Allergisk? Gluten- og laktosefrie produkter finnes alltid på forespørsel, og i kjøkkenet tilbereder våre kokker god allergitilpasset mat for de som trenger det.


Vi svarer gjerne på spørsmål du måtte ha, bare send oss en epost til q.haslelinie@strawberry.no

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.