Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ 33 Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Quality Hotel™ 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 har sin beliggenhet på Økern, kun 11 min med T-bane fra Oslo sentrum. Konferansehotellet har hele 242 rom, 17 toppmoderne møterom og Top Floor Restaurant & Bar med panoramautsikt utover Oslo.

Quality Hotel™ 33 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,0
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ 33

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
698 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
3,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Uklart med parkeringen.

16. august 2023, Bergen, Norge, 602bjarneg

Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Fikk parkeringsgebyr første døgnet fordi det var tastet inn feil "sone eller selskap". Dette ble ordnet opp av leder i resepsjonen, en stor takk til han. OK ro…

Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Fikk parkeringsgebyr første døgnet fordi det var tastet inn feil "sone eller selskap". Dette ble ordnet opp av leder i resepsjonen, en stor takk til han. OK rom og rengjøring samt en grei frokost. Det eneste vi hadde å utsette, er at hotellet må ordne opp dette med parkeringen.
Les mere
1

Dårlig parkering

31. juli 2023, Steinkjer, Norge, Hannastrand80

Hotellet ok, har bodd her flere ganger, enkle, litt kalde rom, ok frokost. Største minuset er at parkeringen må være svært uklar da annenhver bil har hatt bøter hver gang vi har vært her. En må være v…

Hotellet ok, har bodd her flere ganger, enkle, litt kalde rom, ok frokost. Største minuset er at parkeringen må være svært uklar da annenhver bil har hatt bøter hver gang vi har vært her. En må være veldig obs på å taste inn riktig sone på easy park. Her bør resepsjonen forklare parkeringen ved ankomst.
Les mere
5

God service!

28. juli 2023, , Ann-Kristin O

Ble tatt utrolig godt av smilende og serviceinnstilte ansatte 😊 Kontaktet hotellet og fikk lov å sjekke inn før tiden - strålende service - det satte vi utrulig stor pris på! 😊 Fint rom, god frokos…

Ble tatt utrolig godt av smilende og serviceinnstilte ansatte 😊 Kontaktet hotellet og fikk lov å sjekke inn før tiden - strålende service - det satte vi utrulig stor pris på! 😊 Fint rom, god frokost, fint uteområde!
Les mere
1

Kjønnshår i vasken og sprut-flekker rundt toalettet

26. mai 2023, , Maria S

Quality hotel 33 er av de ekleste hotellopplevelsene jeg har hatt, både i innland og utland. Tørkede såpeflekker og kjønnshår i og på vasken (!) pluss flere ekle flekker rundt toalettet og på veggene.…

Quality hotel 33 er av de ekleste hotellopplevelsene jeg har hatt, både i innland og utland. Tørkede såpeflekker og kjønnshår i og på vasken (!) pluss flere ekle flekker rundt toalettet og på veggene. Er generelt ganske dårlig renhold overalt, og det skal man slippe å måtte forholde seg til etter en lang reise. Eneste kompensasjon for bryderiet er å bytte rom, noe man selv må ordne. En beklagelse ser man heller ikke snurten av. Sikkert unødvendig å si, men kommer ikke tilbake hit om jeg så får betalt for det.
Les mere
2

Styr unna.

23. november 2022, Tromsø, Norge, Hotellgjest1

Hotellet har god frokost. Det veier dessverre ikke opp for shabby renhold, defekt kjøleskap, samt det verste : At eiendeler forsvinner fra låst hotellrom. Leder uttaler at eiendeler oppbevares på eget…

Hotellet har god frokost. Det veier dessverre ikke opp for shabby renhold, defekt kjøleskap, samt det verste : At eiendeler forsvinner fra låst hotellrom. Leder uttaler at eiendeler oppbevares på eget ansvar på rommet - det står det ingen oppslag om. Det var ikke snakk om den store pengeverdien (under kr 1000), men det er da heller ikke saken. Hyggelig gest fra leder med påspandert middag som "plaster på såret", men tilbudet om innmelding og mange ekstrapoeng hos kjeden tok jeg ikke imot. Jeg kommer ikke til å bo på dette hotellet flere ganger.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.