Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Børsparken Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel® Børsparken

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Børsparken har en super beliggenhet i Kvadraturen midt i Oslo sentrum, 3 minutter gange fra Oslo S og Flytogterminalen. Hotellet ble renovert i 2021, og hotellets gym fyller hele underetasjen.

Comfort Hotel® Børsparken 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,1
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Børsparken

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Børsparken i Oslo. Her kommer litt smart info til deg som har lyst til å bo hos oss.

Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men det er et parkeringshus i nærheten. Paleet Parkering er det nærmeste, kun et kvartal fra hotellets inngang.

I tillegg er det noen offentlige parkeringsplasser i gate/vei i området rundt hotellet, men les parkeringsskilt nøye for å unngå dyre bøter.

Bagasjerom

Du kan plassere kofferten din i vårt bagasjerom både før og etter at du har sjekket inn, uten ekstra kostnader. Om du har noe ekstra verdifullt med deg kan dette plasseres i vår safebox i bagasjerommet.

Hvordan er det med rengjøring av rommet mitt?

For å være snille mot både miljøet og lommeboken din vasker vi kun rommet ditt hver 4. dag når du bor hos oss. Vil du ha det vasket hver dag? Ikke noe problem. Det er bare å gi beskjed i Barception, så løser vi det (bare si ifra innen klokken 22:00 dagen før).

Kontantfritt hotell

Comfort Hotel Børsparken er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Gratis Wifi

Vi i Comfort synes at det å være koblet på nett 24/7 uten ekstra kostnader er en rettighet. Derfor tilbyr vi gratis Wifi i hele hotellet. 

Barception med alt du trenger

Selv om du befinner deg midt i Oslo med døgnåpne butikker på nesten hvert hjørne har vi sørget for å ha det mest nødvendige av de tingene du trenger på hotellet. I vår Barception selger vi lett mat og masse annet godt. Alt fra øl, snacks, månedens drink og salater. 

Sen utsjekk på søndager

Ble det en sen lørdagskveld? Ikke noe problem! Hos oss på Comfort Hotel Børsparken kan du bli på rommet frem til kl 18.00 på søndager. Slapp av og sov litt lengre, det byr vi på!

Oppgrader ditt besøk

For 200 NOK kan du oppgradere til andre tilgjengelige romstyper ved kapasitet. Spør i resepsjonen så hjelper vi deg.

Kontakt oss

Har du spørsmål angående ditt opphold så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon +47 22 47 17 17 eller epost co.borsparken@strawberry.no

Inn og utsjekk

Innsjekk fra 15.00
Utsjekk senest 12.00

Frokost

Mandag: 06.30 - 09.30
Tirsdag: 06.30 - 09.30
Onsdag: 06.30 - 09.30
Torsdag: 06.30 - 09.30
Fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.30 - 11.00
Søndag: 07.30 - 11.00

Lobbyshop

Mandag: døgnet rundt
Tirsdag: døgnet rundt
Onsdag: døgnet rundt
Torsdag: døgnet rundt
Fredag: døgnet rundt
Lørdag: døgnet rundt
Søndag: døgnet rundt

Treningsrom

Mandag: døgnet rundt
Tirsdag: døgnet rundt
Onsdag: døgnet rundt
Torsdag: døgnet rundt
Fredag: døgnet rundt
Lørdag: døgnet rundt
Søndag: døgnet rundt

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.