Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norge

Med Oslos beste beliggenhet, rett ved Oslo S og Jernbanetorget, byr Clarion Hotel The Hub på en unik hotellopplevelse. Nyt utsikten fra restaurant Norda og baren Calmeyers Hage i 13. etasje eller den urbane stemningen i Hub Bar i 1. etasje.

Clarion Hotel® The Hub 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,5
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® The Hub

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til oss på Clarion Hotel The Hub! Har du spørsmål om oppholdet ditt? Vi håper du får svarene dine her.

Hvor ligger hotellet?

Vi ligger sentralt plassert midt på Jernbanetorget i Oslo, med kun 1 minutts gange til Flytoget, Operaen og Karl Johan.

Hva skjer på hotellet?

Lurer du på hva som skjer på hotellet når du er her? Ta en titt på kalenderen vår.

Konferanse i hovedstaden?

Vi har byens nyeste konferansesal med en kapasitet på 1100 personer, og sammen med den unike beliggenheten midt i Oslo sentrum, er dette et spektakulært og inspirerende sted å arrangere møter, kurs, konferanser, event eller kulturarrangementer. Ta kontakt med oss på meet.thehub@strawberry.no om vi kan hjelpe deg med å booke ditt neste møte eller konferanse.

Har hotellet treningsrom?

I underetasjen har vi et fantastisk treningsrom med det nyeste treningsutstyret på markedet og et relax område med oppvarmet basseng. Hotellgjester er velkommen hver dag mellom kl. 05.00 - 23.00. Åpningstider for barn under 16 år: 08.00-18.00 / Helg: 08:00-19:00. Barn under 16 år må ledsages av voksne. I perioder kan trening og relax være reservert for grupper, det vil da gis beskjed om på hotellet eller du kan se i kalenderen i menyen over.

Finnes det parkering på hotellet?

Trenger du parkering finnes det innendørs parkeringsplasser i hotellets kjeller, driftet av OnePark. Du kjører inn fra Skippergata. En parkeringsplass koster 54 NOK per påbegynte 30 min eller makspris per sammenhengende parkering innen for 24 timer, 620 NOK. Les mer om deres parkering her.

Kan jeg bruke mobilen til å sjekke inn? Eller som nøkkelkort?

Ja, det er sant - du kan gjøre det meste med telefon din når du bor hos oss. Du kan sjekke inn, åpne hotelldøren din, betale for overnattingen, sjekke ut og du kan booke din neste overnatting hos oss - alt med mobilen! Det beste av alt er at du kan chatte direkte med resepsjonen! Perfekt om du har noen spørsmål mens du er oppe på rommet. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned Strawberry appen som er helt gratis. Magisk!
PS: Bare husk å skriv romnummeret ditt i kommentarfeltet når du sjekker ut

Kan jeg oppgradere rommet mitt?

En spesiell anledning eller vil du bare skjemme deg selv litt bort? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å oppgradere rommet ditt.

Har dere bagasjerom?

Ankommer du tidlig eller reiser sent? Vi tilbyr oppbevaring av bagasje før og etter oppholdet ditt.

Er wifi gratis?

Hos oss har du alltid tilgang til gratis wifi, uansett hvor på hotellet du befinner deg. Surf i vei!

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel The Hub vil være et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar imot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Mistet noe eller glemt igjen noe på hotellrommet? 

Da kan du sende oss en mail på lost.thehub@strawberry.no - så svarer vi deg så fort det lar seg gjøre! 

Markedsspørsmål, spons, samarbeid eller fotografering? 

Har du spørsmål angående marketing, spons, samarbeid eller fotografering kan du sende oss en mail på: marketing.thehub@strawberry.no

Inn- og utsjekk

Innsjekking fra 15:00
Utsjekk senest 12:00

Åpningstider Frokost

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30

Lørdag - søndag: 07:30 - 11:00

Åpningstider gym, basseng og relax

Badstue:
06:00 - 11:00
15:00 - 22:00
Steam:
07:00 - 22:00 
Mandager har vi vedlikehold fra 08:00 - 10:00. Da vil enkelte områder være stengt.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.