Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Private Rooftop

Arranger ditt event på denne takterrassen, og vi kan garantere at det vil bli en suksess! Send oss en forespørsel på ditt arrangement med info om antall gjester og ønsker, for å få pristilbud.

Priser

Pris avhenger av størrelse på arrangement og hva som skal inkluderes. Oppgis på forespørsel.

Suite med privat takterrasse med utsikt over Barcode, Oslofjorden, Operaen og Munch!

Nå kan du leie vår suite med privat takterrasse til ditt event! Bursdag, bryllup, 17.mai eller sommerfest med jobben - you name it, we fix it! Denne kan kun bookes via forespørsel, så her er det bare å slippe fantasien løs, så skal vi gjøre vårt ytterste for å tilrettelegge for deg/dere.

Vi kan stille med langbord eller ståbord, mat og drikke dersom dette er ønskelig. Vi kan dessverre ikke garantere fint vær, men vi har selvfølgelig en back-up plan dersom været ikke tillater at man er ute. Spesifiser dine ønsker, omtrent antall personer og hva du/dere ser for dere av oppsett - så gir vi dere et pristilbud.

Ulike oppsett:
- Ståbord for mingling
- Lounge sittegrupper
- Langbord

Kontakt oss ved å maile en forespørsel med ønsker til: sales.cl.oslo@strawberry.no, og merk e-posten "Takterrasse".

Vilkår og betingelser

Om du ønsker å leie suiten til et arrangement er ikke overnatting inkludert, og selskapet må avsluttes kl.23 av hensyn til våre naboer. Takterrassen kan kun bookes på forespørsel, ved ledig kapasitet. Aldersgrense for å booke er 18 år. Avbestillingsfrist: 14 dager.

Send forespørsel
3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.