Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Oslo Oslo ,  Norge

Clarion Hotel® Oslo

Oslo,  Norge

Like ved Oslo S og Barcode finner du et nytt hotell midt i hjertet av Oslo – et hotell med fokus på kunst og opplevelser. Opplev den unike beliggenheten i den spennende og nye bydelen Bjørvika.

Clarion Hotel® Oslo 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vil du bo midt i Oslos nyeste og spennende bydel Bjørvika, mindre enn 500 meter fra Oslo S, på et splitter nytt Clarion Hotel med fokus på kunst, lekker mat og fantastiske hotellopplevelser? Velg Clarion Hotel® Oslo.

Fantastisk beliggenhet ved Operaen og Barcode

Clarion Hotel Oslo kan virkelig skryte av sin unike beliggenhet. Hotellet ligger i det som er Oslos nyeste og attraktive bydel, Bjørvika. Som nabo til Operaen og det nye Munchmuseet som åpnet dørene i 2020, like ved Barcode og gangavstand til knutepunktet Oslo S, kommer du ikke nærmere byen enn her.

255 rom, suiter og moderne konferansefasiliteter

Du kan komme til Clarion Hotel Oslo for en storbyweekend i Oslo såvel som for den store konferansen eller eventet. Her finnes det 255 rom, lekre suiter og konferansekapasitet for hele 1200 personer spredt utover 1500 kvadratmeter. Den største salen er enorm, med plass til hele 400 personer i kinooppsett. I tillegg til flotte rom og møtelokaler, vil vi også tilby et moderne og velutstyrt treningsrom på hotellet.

Shutter Bar

I Shutter Bar kan du nyte mat og drikke av høy kvalitet. Her er du hjertelig velkommen enten du er gjest på hotellet eller ikke. På sommerhalvåret kan du slå deg ned på uteserveringen som vender mot Akerselva.

Oslos nye kunsthotell

På Clarion Hotel står stemningen, kunst og kultur alltid i fokus, også her på Clarion Hotel Oslo. Dette er byens nye galleri, med en permanent kunstsamling som kompletteres med utstillinger og arrangement, i tett samarbeid med Oslos kulturinstitusjoner. Også i innredningen tar kunsten plass. Se frem til design i verdensklasse og den seneste kunsten.

Adresse og kontaktinformasjon

  • Dronning Eufemias Gate 15 0191 Oslo , Norge

Om Clarion Hotel Oslo

Antall hotellrom

250 stk

Antall konferanselokaler

13 stk - plass til 400 deltagere

Avstand flyplasser

Gardermoen: 50 km, ca 40 min

Finn frem til hotellet

Buss/trikk

Bjørvika (buss og trikk)

Fra Gardermoen

Flytoget til Oslo S

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi, telefon +47 023 23.

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.