Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Amerikalinjen Oslo ,  Norge

Amerikalinjen

Oslo,  Norge

Velkommen til Amerikalinjen! Et unikt boutiquehotell med fantastisk beliggenhet midt på Jernbanetorget, med alt Oslo har å by på i umiddelbar nærhet.

Amerikalinjen 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Amerikalinjen! Et unikt boutiquehotell med fantastisk beliggenhet i den mest sentrale og levende delen av Oslo. I nærheten av alt hovedstaden har å by på.

Den gang da som nå, mulighetene starter her!

På Amerikalinjen samler vi det beste av det gamle og det nye Oslo. Historien til bygningen 1919 sys sammen med dagens storby og resultatet heter Amerikalinjen. Her kan drømmer leve. Her verdsettes alle typer reiser, for vi vet at det er reisene som gjør livet rikere. Her blandes det Amerikanske mangfoldet med den Norske eventyrlysten. 122 rom og suiter med god takhøyde og kvalitet, Atlas Brasserie & Café, et allsidig klubblokale, cocktailbaren Pier 42, en frodig bakgård og et velutstyrt gym står klart til å ta deg imot.

Gustav

Vår intime klubb er inspirert av New Yorks jazzscene. Klubben har egen inngang og ligger i Amerikalinjens underetasje. Med scene, state of the art lys- og lydanlegg, kjøkken og mulighet for servering kan Gustav romme mange typer eventer og arrangementer for ca. 75 personer.

Haven

Besøk vår frodige helårshave i hjertet av hotellet. Bestill fra Atlas’ meny eller slå deg ned med en drink eller kaffe. Vår grønne oase byr på en pause fra storbyens hektiske puls. Grønne, friske planter og gule originafliser på veggene skaper en helt egen atmosfære. Her finnes mange muligheter for de som ønsker en annerledes ramme på møter, lanseringer, fester og andre arrangementer. Haven har en kapasitet på 65 personer.

Historien vekkes til live

Gå inn i de ombygde lokalene som fra 1919 var hovedkontoret til Den Norske Amerikalinje som fraktet tusenvis av Nordmenn over Atlanterhavet for å jakte nye muligheter.

Vingeslagene fra historien er godt bevart og navnet Amerikalinjen er en hyllest til bygningens historie. Hundre år etter at bygget sto ferdig blåser vi nytt liv i drømmene når vi åpner vi en ny møteplass for deg som vil skrive din egen historie midt i Oslos nye smeltedigel av folk, impulser, kunst og kultur. Da som nå starter mulighetene her. På Amerikalinjen.

Kritt Arkitekter står for omgjøringen av gammelt kontorbygg til et moderne hotell. Interiøret er utarbeidet av Helsinkibaserte Puroplan.

Kontakt

  • Jernbanetorget 2 0154 Oslo , Norge

Om Amerikalinjen

Antall rom

122 rom med til sammen 244 senger

5 studio suites og en suite

Avstand til flyplassen

50 km til Oslo lufthavn, Gardermoen
19 minutter med flytoegt til Oslo lufthavn, avgang hvert 10:ende minutt

Avstand lokaltrafikk

0-100 meter, hotellet ligger rett ved Jernbanetorget hvor du finner buss, trikk og tog. 

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.