Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Runway Gardermoen ,  Norge

Se alle hotell i Oslo Lufthavn, Norge

Comfort Hotel® Runway

Gardermoen,  Norge

Comfort Hotel Runway er et hotell på Gardermoen som dekker de fleste behov uansett om du er på reise eller skal holde en konferanse.

Comfort Hotel® Runway 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,4
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Runway

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Runway et glimrende hotell å bo på om du skal holde konferanse eller er på vei til syden for å nyte varmen.

Parkering

Hotellet har 140 plasser tilknyttet hotellet. Som gjest på hotellet kan du benytte deg av disse plassene mot en avgift på 150 NOK per døgn.

Skal du reise vekk over en lengre periode anbefaler vi å benytte deg av vår Park Stay & Fly tilbud. Les mer om tilbudet her.

Shuttlebuss

Shuttlebuss S44 tur/retur Oslo Lufthavn Gardermoen går minst to ganger i timen og stopper rett utenfor inngangen til hotellet. Fra flyplassen går bussen fra plattform 40. For priser og ruteopplysning ta kontakt med resepsjonen. Billett kjøpes i Vy-appen eller på bussen, pris 80 NOK per person en vei. 

Hvordan er det med rengjøring av rommet mitt?

For å være snille mot både miljøet og lommeboken din vasker vi kun rommet ditt hver 4. dag når du bor hos oss. Vil du ha det vasket hver dag? Ikke noe problem. Det er bare å gi beskjed i Barception, så løser vi det (bare si ifra innen kl 22 dagen før).

Bagasjerom

Hotellet har et bagasjerom hvor du kostnadsfritt kan oppbevare din bagasje både før og etter at du har sjekket inn. Om du har behov for å oppbevare verdisaker så kan vi tilby safe til utlån, vi gjør oppmerksomme på at du selv er ansvarlig for dine verdisaker.

Gratis Wi-Fi

Alle som bor på vårt hotell har tilgang til gratis trådløst nett over hele hotellet, det er bare å surfe i vei!

Frokost

Vi byr på en stor frokostbuffe med mange økologiske og sunne alternativer. En skikkelig hotellfrokost med andre ord.

Lobbyshoppen

I vår Lobbyshop kan du kjøpe litt rask og god mat. Vi selger alt fra drikke til salater, snacks og «kjekt å ha» produkter som kan være greit når man er på reise.

Sen utsjekk/tidlig innsjekk

Ble det en litt sent igår? Slapp av og sov litt lenger. Der er ikke det noe problem, forutsatt at vi har kapasitet og mot avgift. Husk å ta kontakt med resepsjon hvis du ønsker sen utsjekk. Om du har behov for å sjekke inn litt tidligere så har vi mulighet til det forutsatt at det er kapasitet på hotellet. Ta kontakt med resepsjonen ved ankomst så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Oppgradering

Vi tilbyr oppgradering av rommet ditt for 250 NOK. Ta kontakt med resepsjonen for informasjon så hjelper vi deg der.

Kontantfritt hotell

Comfort Hotel Runway er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Inn og utsjekk

Innsjekk fra kl 15:00.
Utsjekk senest kl 12:00.
Lazy Sunday – Utsjekk på søndager kl 18:00

Frokost

Mandag - Fredag  06.30 – 09.30
Lørdag - Søndag  06.30 – 10.30

Early Bird frokost serveres fra 04:00 hver dag

Deli Lobbyshop

Comfort Deli lobbyshop er åpent døgnet rundt.

Bar

Mandag - Søndag: 14.00 - 01.00

Treningsrom

Mandag - Søndag: 07.00 – 22.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.