Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Oslo Airport Gardermoen ,  Norge

Clarion Hotel® Oslo Airport

Gardermoen,  Norge

Clarion Hotel Oslo Airport er et av Norges største konferansehotell og ligger kun åtte minutter fra Gardermoen. Med passion for service og fleksible møtelokaler er ditt arrangement i trygge hender her.

Clarion Hotel® Oslo Airport 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

En treningsøkt før frokost eller en tur i badstuen etter en lang dag? Hos oss kan du nyte ro og avslapping eller svette ut akkurat når du føler for det.

Treningsrom

Clarion Hotel® Oslo Airport sitt moderne treningsrom tilbyr treningsapparater fra anerkjente Technogym og et stort utvalg frivekter. Kanskje vil du koble av med yoga? Vi har utstyret tilgjengelig.

Slapp av etter en lang dag

Hotellets relax-avdeling tilbyr steambad, badstue og isdusj. Perfekt etter en økt på tredemøllen. Håndklær og garderober er tilgjengelig i tilknytning til avdelingen.

Fitness & Relax

Mandag - Søndag: 07:00 - 22:00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.