Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway's Leading Resort i 2023 av World Travel Awards. Norefjell Ski & Spa har i tillegg flere år blitt utnevnt til Norway's Best Resort Spa! Her finnes også ski in/ski out. Du finner oss under 2 timer fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
5,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

5,1
av 10
Vurdering av Norefjell Ski & Spa

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Snør på deg turskoene og utforsk turterrenget på Norefjell, eller ta på badetøyet og hopp i vannet.

Fjellvandring

Norefjell Ski & Spa er omgitt av et flott turterreng, med løyper som passer både for mosjonister og erfarne turgåere. Du finner merkede løyper i nærområdet, og får også turkart av oss i resepsjonen. Om du gå langt eller kort er helt opp til deg - vi tipser deg om gode løyper.

Bad og lek

Vi har vårt eget tjern rett nedenfor hotellets landsby. Her kan dere bade, leke, spille sandvolleyball eller leie kano for en tur på vannet. 

Innendørsaktiviteter

Inne i lobbyen finner du vår egen 16 meter høye klatrevegg, hvor du kan få bryne deg på en skikkelig utfordring. For barna har vi en buldrevegg, og i fellesferiene har vi en egen barnesone i kurs- og konferanseavdelingen hvor vi disker opp med en rekke aktiviteter.

Norefjell Golfbane

Banen ligger vakkert til ved Noresund mellom Norefjell og Krøderfjorden. Banen er åpen for alle og karakteriseres av uformell atmosfære, frisk fjelluft og stillhet. Norefjell Golfklubb er et fullverdig anlegg med 18 hulls skogsbane, øvingsfelt med driving range og putting green, og klubbhus. Banen er ideell for korte ferier eller weekendbesøk og har dagsgreenfee. Betaler du for 18 hull kan du spille så mye du vil den dagen.

Nærområdet

En kort kjøretur ned fra Norefjell finner du flere historiske og kulturelle steder vel verdt et besøk. Villa Fridheim fra 1892 er et av landets best bevarte hus i sveitserstil. Villaen ligger som et slott i Krøderfjorden med sitt 30 meter høye tårn. I 1980 ble villaen reddet fra sanering, ble restaurert, og er i dag et eventyrmusem.

Krøderbanen

I sommersesongen kan du kjøre Krøderbanen, veterantoget med damplokomotiv og gamle teakvogner som trafikkerer den 26 kilometerlange museumsjernbanen mellom Vikersund og Krøderen. Det arrangeres spesielle temadager og spesialarrangementer i hele sommersesongen. Andre steder verdt å sjekke ut er Blaafarveverket og Bjørneparken.

Kontakt og informasjon

Du er velkommen til å kontakte oss med spørsmål og forespørsler.

E-post: booking@norefjellskiogspa.no
Telefon: +47 32 14 82 00 

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.