Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Riviera Moss ,  Norge

Hotel Riviera

Moss,  Norge

Hotel Riviera er en livlig og verdensvant resort med attitude i Moss. Med 172 rom, romslige konferanse- og selskapslokaler, restaurant og bar direkte ut mot en ny strandpromenade og en topp-etasje med spa og velvære som skuer ut over fjorden.

Hotel Riviera 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Frokost blir servert i Brasserie Bon Vivant.

Åpningstider:

Mandag - Fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag - Søndag: 08.00 - 11:00

  • Parkeringsmuligheter hos Clarion Hotel

Parkering

Det er flere parkeringsmuligheter i nærheten av hotellet, hvorav 9 ved Konvesjonsgården er ladestasjoner for elbiler. Parkering mot avgift.

Pool & Wellness

I velværeavdelingen, der innendørsbassenget møter utebassenget, kan du nyte opplevelsesdusjer og krype oppi en relax-seng for en timeout. Pass på å løfte opplevelsen ytterligere og unn deg selv DIY-sparitualer (“Do-it-yourself”-behandlinger) med utvalgte produkter, eller skjem deg selv bort med en personlig behandling hos en av våre spaterapeuter.

  • Trening hos Clarion Hotel

Treningsrom

I vårt fitnessrom i 14. etasje finner du ulike treningsapparater som gir deg et perfekt avbrekk i løpet av dagen. Her finner du blant annet styrkeapparater, to tredemøller og ulike frie vekter. Det er gratis tilgang for alle hotellets overnattende gjester.

Åpningstider:

Alle dager: 07.00 - 22.00

Dyrevennlig

Alle hunder er hjertelig velkommen til Hotel Riviera, og vi har utvalgte hunderom. Det vil forekomme et pristillegg per hund og per natt. Vi tilbyr også egen seng til de firbeinte. Ta kontakt med Hotel Riviera ved eventuelle spørsmål.

  • Wifi hos Clarion Hotel

Wifi

Alle våre gjesterom og fellesarealer har gratis trådløst internett.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.