Problemer med å booke avtalepriser

Før øyeblikket har vi problemer med noen av våre avtalepriser. Kontakt kundeservice hvis du ikke får booket hotellrom til bedriftsavtalepris. Kundeservice har en magic touch som kan fikse det for deg! Beklager ulempen.

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Riviera Moss ,  Norge

Hotel Riviera

Moss,  Norge

Hotel Riviera er en livlig og verdensvant resort med attitude i Moss. Med 172 rom, romslige konferanse- og selskapslokaler, restaurant og bar direkte ut mot en ny strandpromenade og en topp-etasje med spa og velvære som skuer ut over fjorden.

Hotel Riviera 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Hotel Riviera åpnet mai 2023. Med 172 rom, 7 unike møterom i Social Club med kapasitet fra 12-160 personer, brasserie og bar direkte ut mot en ny strandpromenade får du virkelig følelsen av å være på reise. I hotellets toppetasje er Pool & Wellness, en velværeavdeling med ulike fasiliteter og et Riviera-pool som holder en temperatur på rundt 34 grader året rundt. Her får du virkelig feriefølelsen hele året. It's not just a place, it's a feeling!

BRASSERIE BON VIVANT

Brasserie Bon Vivant er hotellets heart & soul, men også midtpunktet i bydelen, Verket. Nærheten til sjøen er alltid merkbar på Riviera. Med dagens fangst fra sjøen, lokalt kjøtt og økologiske grønnsaker som blant annet dyrket på andre siden av fjorden, skapes herlige opplevelser, latter og gode minner i brasseriets varme og uformelle atmosfære. Hotel Riviera serverer lunsj-, middag og tilbyr en tilpasset barnemeny. Alle er hjertelig velkommen!

POOL & WELLNESS

Pool & Wellness er vår velværeavdeling. Ta heisen opp til øverste etasje, 14. etasje og nyt Vibrant Spa. Her venter den ultimate time-out, en frisone fra hverdagslivet på 650m2 – en Pool & Wellness-avdeling med attitude og eleganse. En oase for bassengliv, egentid, oppladning, bevegelse, badstueritualer, trening, relax og energi året rundt

I vår unike toppetasje finner du et vibrant konsept delt inn i Riviera Sunrise Club og Riviera Sunset Club. Vi starter dagen med en avslappende chillout-stemning og gode vibes i ekte Riviera-style. Fra klokken 20.00 endres konseptet til Riviera Sunset Club, et mer vibrant konsept i vår velværeavdeling du kan nyte utover de sene nattetimene. Det er også anledning for å leie Riviera Sunset Club eksklusivt på forespørsel.

RIVIERA SOCIAL CLUB - MØTER OG FEIRINGER - RIVIERA STYLE

Vårt møtekonsept er Riviera Social Club – en hel etasje dedikert til å skape ditt unike møte. Skal du arrangere intervjuer, messer, produktlanseringer eller utstillinger? Bare fantasien setter grenser når du holder møtet hos oss. Her kan dere sitte sammen i våre Club-rom eller adskilte rom, mens våre konferanseverter skreddersyr opplevelsen for deg og dine gjester, og skaper uforglemmelige møtedager.

Hotel Riviera har allerede gjort stas på navnet sitt, i mellomtiden: Feel vibrant. Be vibrant. Stay vibrant.

Kontakt

  • Bernt Ankers Gate 2 1534 Moss , Norge

Finne frem til hotellet

Fra flyplassen

Vy Flybuss og toget går fra Oslo lufthavn Gardermoen til Moss stasjon, turen tar 1 time og 15 minutter. Derretter er det 10 minutter gange til hotellet.

Fra Moss stasjon

10 minutters gange.

Taxi

Moss Taxi tlf +47 06950

Om Hotel Riviera

Antall hotellrom

172 rom, hvorav 120 har balkong, resten fransk balkong.

Konferanselokaler

Ja, en helt etasje med Club rooms og chamre séparées.

Avstand til flyplassen

103 km, ca 1 time og 15 minutter

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.005 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.