Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Farris Bad Larvik ,  Norge

Farris Bad

Larvik,  Norge

Farris Bad er plassert delvis på land og delvis over havet i Larviksfjorden. Hotellet ideelt for konferanser, romantisk helg eller venninnetur. Nyt utsikt, sjøluft, god mat og et unikt spa på Farris Bad.

Farris Bad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,3
av 10
Vurdering av Farris Bad

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Restauranten er plassert i hjertet av hotellet med fantastisk utsikt mot Larviksfjorden og Svenner fyr.

Naturlig, sunn og smaksrik

Gode, ærlige ingredienser definerer vår meny. Grønnsaker, sjømat og kjøtt er sammensatt på en diskret måte, designet for å løfte smaken. Med både moderne og klassiske teknikker tilberedes all mat fra bunnen av, på et kjøkken som oser god og energisk stemning. Nå gleder vi oss til å servere deg, så du kan ta del i vårt mateventyr!

Strandterasse

På vår strandterrasse kan du nyte frokost, vår deilkate lunsjbuffet eller reservere plass for hele gruppen til en innholdsrik grillbuffet. Ved baren kan du slappe av i lounge-møbler, og tak med varmelamper utvider sesongen. Standterrassen har sitteplasser til 80 personer.

Seaside Lounge & Foodbar

Sen lunsj, en lett middagsrett, afterwork med gode kollegaer eller venner. Seaside Lounge & Foodbar er vårt nyeste restaurantkonsept som tilbyr social dining og en innholdsrikt drikkekart. En avslappet og lun atmosfære med komfortable møbler, utsikt mot stranden og varme fra den åpne peisen. Slapp av og kos deg!

Kontakt og bordbestilling

Du er velkommen til å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål, eller om du ønsker å bestille et bord i vår restaurant.

E-post: booking@farrisbad.no
Telefon: +47 33 19 60 00

Frokost

Mandag - fredag: 0630 – 10.30
Lørdag - søndag: 07.00 – 11.00

Lunsjbuffet

Mandag - fredag: 11.30 – 14.30
Lørdag - søndag: 12.00 – 15.00

Middag

Mandag - søndag: 18.00 - 22.30

Seaside Lounge & Foodbar

Mandag - torsdag: 15.00 – 00.00
(Matservering 15.00 - 22.00)

Fredag - lørdag: 13.00 – 01.00
(Matservering 13.00 - 22.00)

Søndag: 13.00 – 00.00
(Matservering 13.00 - 22.00)

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.