Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Kristiansand Kristiansand ,  Norge

  • Seng med pute, lampe, lenestol i Standard dobbeltrom ved Comfort Hotel Kristiansand

Comfort Hotel® Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Comfort Hotel Kristiansand er et smart og annerledes hotell, med supersentral beliggenhet midt i Kristiansand, bare 200 meter fra stasjonen. Her får du fine rom, treningsrom åpen døgnet rundt og moderne konferanselokaler.

Comfort Hotel® Kristiansand 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,7
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Kristiansand

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Comfort Hotel Kristiansand er et smart og annerledes hotell, med supersentral beliggenhet midt i Kristiansand. Sa vi at du har 30 meter til shopping, at treningsrommet er åpen døgnet rundt og at rommene er sykt digge? Og at vi dessuten ligger i en rolig gate? Velkommen til Comfort Hotel Kristiansand.

Det pågår midlertidig gravearbeid i Skippergata ved hotellet, og gaten er stengt for innkjøring med bil. Vi anbefaler parkering i Vestre Torv P-hus, med innkjøring fra Henrik Wergelandsgate med direkte inngang til hotellet på øverste plan.

Perfekt beliggenhet

Hotellet ligger i sentrum av Kristiansand med gangavstand til shoppinggaten Markens, flybussen, toget og ferjene. Comfort Hotel Kristiansand er et ypperlig utgangspunkt når du skal utforske byens kulturliv, uteliv, restauranter og shopping. Vil du nyte den vakre sørlandsnaturen så er det bare en liten svipptur til fots, med bil eller med kollektivtrafikk til skogen, turstiene, parkene og ikke minst sjøen. Les mer om Kristiansand her.

Cash free

Comfort Hotel Kristiansand gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål

Møterom og konferanse

Hotellet har møteromsfasiliteter med kapasitet til opp til 30 personer. Les mer om Comfort Hotel Kristiansand sine møterom her.

God musikk

Hotellet legger til rette for at det skal være en så avslappende atmosfære som mulig. Ta turen innom lobbyen og slapp av med god musikk.

Treningsrom

Klart du skal kunne trene akkurat når det passer deg! Derfor er vårt flotte treningsrom åpen døgnet rundt. Velkommen!

Rom for alle

Hos oss kan du velge og vrake blant en mengde romstyper. Hotellet har 125 moderne hotellrom i trendy farger med nordisk stil. Alle rommene har flatskjerm-tv, ventilasjonsanlegg og gratis trådløst internett. Er du ute etter noe smått og smart - sjekk ut moderatrommene. Vil du ta i litt ekstra, unn deg et av våre Deluxerom. Sjekk ut alle romtyper her.

Kontakt

  • Skippergata 7-9 4611 Kristiansand , Norge

Finne frem til hotellet

Tog og buss

Togstasjonen/Rutebilstasjonen

Fra Kjevik Lufthavn

Flybussen eller taxi

Taxi

Vi anbefaler Agder Taxi på +47 38 00 20 00

Om Comfort Hotel Kristiansand

Antall hotellrom

125 rom - 246 senger

Avstand flyplass

Kjevik Lufthavn 16.6  km, ca 20 min

Gangavstand lokaltrafikk

Rutebilstasjonen 100 m, ca 1 min
Togstasjonen: 200 m, ca 2 min
Fergeterminal: 200 m, ca 2 min

Om Comfort Hotel©

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.