Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norge

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norge

Clarion Hotel Ernst er et klassisk hotell med lange tradisjoner, midt i Kristiansand. Historisk interiør fra da Ernst var byens første hotell møter i dag moderne samtidskunst og et levende kulturliv.

Clarion Hotel® Ernst 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,5
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Ernst

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Du vil legge merke til vårt fokus på lokale råvarer og økologiske alternativ både til frokost, lunsj og middag. Velkommen til vår restaurant og bar! 

Frokost

For noen er hotellfrokosten et høydepunkt, andre vil fort innom før de starter dagen. Hos oss er det rom for begge deler. Et stort utvalg kalde- og varme retter og en omelettkokk er noe av det som venter deg. Vi fokuserer på sunne og lokale råvarer. Start dagen på best mulig måte med stort utvalg, økologiske alternativer og en rolig atmosfære.

Lunsj

Til lunsj serveres klassiske og sesongriktige retter. 

Lobbybaren

Nyt et glass vin, spesialøl eller en klassisk cocktail i hotellets lobbybar.

Palmeoljefri mat

Clarion HotelErnst er et palmeoljefritt hotell, hvilket betyr at vi ikke benytter produkter som inneholder palmeolje. Palmeolje er en av de mest usunne vegetabilske oljene som finnes, og produksjonen fører til avskoging av regnskog, hvilket igjen forstyrrer klima og dyreverden. Clarion Hotel Norden er den første hotellkjeden i Europa som tar fullstendig avstand til palmeolje i råvarer.

Roomservice er åpen når lobbybaren holder åpent. 

Bestille bord

Ta kontakt med oss for mer informasjon og reservasjon på ´+47 38 12 86 00 eller via cl.ernst@strawberry.no

Frokost

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag, søndag og røde dager: 07:30 - 11:00

Lunsj - på forespørsel

Lunsj kan bookes til grupper minst én dag i forkant. Lunsjtid er mellom 11:00 og 14:30. Vi serverer dagens rett og desser eller buffett. Under sommersesongen har vi lunsjpause frem til 15. august.

Lobbybaren

Lobbybaren er åpen mandag til lørdag kl 17:00 - 24:00*

*Kjøkken stenger kl 22:00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.