Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Festningen Hotel & Resort Kongsvinger ,  Norge

Festningen Hotel & Resort

Kongsvinger,  Norge

Festningen Hotel & Resort er sentralt plassert i Kongsvinger, innenfor festningsmurene i Øvrebyen. Hotellet med historisk betydning har møterom, restaurant og rom for overnatting - et unikt hotell for unike opplevelser.

Festningen Hotel & Resort 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til gastronomiske opplevelser ved Festningen Hotel & Resort, la oss ta deg med på en reise, en reise i historiske lokaler hvor vi serverer kortreist mat som er nøye planlagt ut fra sesongens råvarer. Vi har flere lokaler som egner seg godt til middag, selskap og eventer.

Kommandantboligen

I det første bygget som ble reise på festningen ligger Kommandantboligen, som ble bygget i 1683. Her sitter både gastronomi og historien i veggene. Vi kan faktisk med stolthet si at hele kongerekken fra Harald V til Fredrik II, i alt 13 konger, har nytt godt av måltider her. Kunstneren Erik Werenskjold vokste opp i disse stuene. I kjelleren finnes nå vinkjelleren.

Slaveriet

Festsalen, eller selskapslokalene våre, ligger i bygningen som kalles Slaveriet, med sin elegante, kontinentale 1700-tallsstil som ble bygget som bolig og messe for offiseérne. Navnet fikk bygningen i 1816 da det ble innrettet noen rom til slaver her. Når tyskerne inntok festningen under okkupasjonen, ble den forandret til det vi ser i dag - og historisk sett representerer intereiøret den tyske okkupasjonen og har nå arkitektonisk verneverdig verdi.

Vinkjelleren

Under Kommandantboligen ligger vinkjeller, kjelleren var opprinnelig hvelvede ammunisjonsrom fra et eldre forsvarsverk. I moderne tid er den nå innredet som en lys, hyggelig og innbydende vinkjeller, og er et naturlig samlingssted for gastronomiske opplevelser.

Kontakt oss

Har du spørsmål angående ditt opphold så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon +47 62 81 62 00 eller e-post: mail.kongsvinger.festning@festningshotellene.no

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.