Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Amanda Haugesund ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Amanda

Haugesund,  Norge

Clarion Collection Hotel Amanda er et vakkert hotell med norsk filmhistorie i veggene. Hotellet ligger i Haugesund sentrum med utsikt utover Smedasundet. Hos oss får du frokost, fika og kveldsmat.

Clarion Collection® Hotel Amanda 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,1
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Amanda

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Clarion Collection Hotel Amanda ligger på byens indre kai med hyggelig utsikt til vakre Smedasundet. Rett utenfor hotellet går det båt til de vakre øyene i havgapet: Røvær, Feøy og Vibrandstøy. 

Beliggenhet

Hotellet ligger i gangavstand til byens kulturliv. Våre naboer er byens restauranter og cafeer. I gågaten finner du et variert utvalg av spennende butikker. Om du vil strekke litt ekstra på bena er det ikke lange veien å rusle til Amandastatuen, det rosa Rådhuset og den familievennlige Bibliotekparken.

Mat og drikke

Frokost og kveldsmat står dekket på hver dag, og på ettermiddagen serverer vi fika. Ved resepsjonen finner du baren hvor du kan slappe av med en forfriskende drink. Her kan du lese mer om matkonseptene våre.

Hotellet

Navnet Clarion Collection Hotel Amanda er inspirert av den norske filmbransjens egen prisutdeling, Amandaprisen. Hotellet er derfor et naturlig sted å overnatte for besøkende til Norwegian International Film Festival som holdes hvert år. Hotellets interiør bærer preg av filmhistorie, og veggene er prydet med bilder av kjente skuespillere fra både fjernt og nært.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har fem møterom med plass for både større konferanser og mindre styremøter. Les mer om våre møterom her .

Golf og landveissykling i Haugesund

I Haugesund finnes det en levende golfkultur, det er hele fire golfbaner i næromårdet.

Byen ligger nær vakker natur og veiene her passer utmerket til lange sykkelturer. Sykkelturene kan gå helt til Hardangerfjorden eller Jostedalsbreen, og vil by på flere magiske naturopplevelser.

Historie

Hotel Amanda har en lang og spennende historie. Bygningen ble reist i 1903 og fungerte som hotell helt frem til 1950-tallet. Etter flere tiår som kontorlokaler ble huset igjen brukt som hotell fra 1989. Etter dette har hotellet spilt en sentral rolle i Haugesunds mange kulturelle arrangement som Filmfestivalen og Sildajazzen.  

Kontakt

  • Postboks 410, Smedasundet 93 5501 Haugesund , Norge

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl.15.00
Utsjekking senest kl. 12.00 

Finne frem til hotellet

Kommer du med bil

Følg GPS til Smedasundet 93

Taxi

Vi anbefaler Haugaland Taxi tlf +47  52 81 81 81

Om Clarion Collection Hotel Amanda

Antall rom

133 rom - 246 sengeplasser

Antall møterom

5 stk - fra 24 til 70 personer

Avstand til flyplassen

Haugesund Lufthavn 15 km, ca 20 min

Avstand til kollektivtrafikk

Ca fem minutters gange fra hotellet til nærmeste bussholdeplass

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.