Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Hamar

Book hotell i Hamar, byen som ligger ved Norges største innsjø - Mjøsa. Her finner du museum, historiske bygg og et stort kulturtilbud. Det er med andre ord mye å finne på, og trenger du litt tips er det bare å lese videre og ta notater.

Historie på skinner

Er man interessert i historie, er Hamar en spennende by å besøke. Domkirkeodden kan by på både nesten 1000 år gamle katedralruiner, utstillinger fra jernalderen og middelalderen og et friluftsmuseum med mange antikke bygg.

Et annet spennende museum å besøke i Hamar er Norsk Jernbanemuseum. I over 100 år har dette museet videreformidlet jernbanens utvikling i Norge til publikum, og i dag er det både et innendørs- og friluftsmuseum med tog fra Norges historie. Her er det mye å se, finne på og lære for både små og store.

Aktiviteter og festivaler

Når du har tatt turen til Hamar kan du glede deg over at det er flere aktiviteter og opplevelser å bli med på. Liker du å være utendørs er det blant annet gode muligheter for å sykle, gå på ski, fiske eller padle i kajakk på Mjøsa.

Hamar er også godt kjent for Vikingskipet, en innendørs sportshall som ble bygd for OL i 1994 som et skøyteanlegg. I dag brukes det til mye mer, blant annet til The Gathering som er et stort datatreff som arrangeres i påsken hvert år.

Er du glad i festivaler har Hamar også her mye å by på. For barn og unge er festivalen Stoppested Verden arrangert av Norsk Jernbanemuseum morsomt å bli med på. Denne festivalen skal være en møteplass for ulike kulturer, og de unge kan her være med på blant annet konserter, utstillinger, verksted og mer. Det er også mye spennende mat å smake på. For de voksne arrangeres det Hamar Ølfestival for de øltørste, og Hamar Middelalderfestival for de som synes middelalderen er spennende.

Mat i historiske lokaler

I Hamar kan du spise mye forskjellige mat, alt fra sushi til lokal mat. Det er flere forskjellige restauranter, og mest kjent er kanskje Basarene. Dette bygget er bygd for over 100 år siden, og har huset mange forskjellige butikker og annet gjennom årene. I dag er det en mathall med kafeer, restauranter og mikrobryggeri. Her kan du få lokal mat fra lokale leverandører.

Kom deg hit

Det er enkelt å reise til Hamar, du kan ta både tog og buss, eller kjøre bil. Når du først er ankommet byen kan du ta den lokale bussen.

Konferanse, møter og lokaler i Hamar

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Hamar? Du finner utvalget vårt her.

 

Nærliggende destinasjoner

Gjøvik

Lillehammer

Gardermoen

Les mindre
8 hotell i Hamar

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.