Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ River Station Drammen ,  Norge

Se alle hotell i Drammen, Norge

Quality Hotel™ River Station

Drammen,  Norge

Quality Hotel River Station ligger rett ved Drammenselva, med togstasjonen som nærmeste nabo og Bragenes på andre siden av elva. Med sine 14 etasjer byr hotellet på utsikt over byens åssider. Velkommen til 247 rom, konferansefasiliteter og restaurant!

Quality Hotel™ River Station 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,8
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ River Station

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
83 vurderinger
4,5
Rom
5
Renslighet
4,5
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Nytt flott hotell

18. april 2024, Vegarshei, Norge, Erlend1973

Hotellet ligger i Drammen sentrum rett ved jernbanestasjonen. Bygget er nytt og med mange etasjer. Hotellet har gym og restaurant. Jeg opplevde god service ved ankomst og avreise. Frokosten var flott…

Hotellet ligger i Drammen sentrum rett ved jernbanestasjonen. Bygget er nytt og med mange etasjer. Hotellet har gym og restaurant. Jeg opplevde god service ved ankomst og avreise. Frokosten var flott og det var orden i frokostsalen. Rommet var romslig og moderne.
Les mere
4

Veldig bra service og oppfølging, med potensiale.

13. april 2024, Oslo, Norge, Serendra

De ansatte i resepsjon, bar og restaurant er kjempeflinke og gjør alt de skal. Når de skal. Det er imidlertid tydelig, at hotellet har et betydelig ledelsesproblem. Alt for få ansatte på mange ventede…

De ansatte i resepsjon, bar og restaurant er kjempeflinke og gjør alt de skal. Når de skal. Det er imidlertid tydelig, at hotellet har et betydelig ledelsesproblem. Alt for få ansatte på mange ventede gjester. Mens alt svinger som mest, kommer en ansatt fra en annen avdeling og kjefter på vår fantastiske servitør Rachel fordi en gjest hadde ventet litt lenge. Kjeftingen foregikk i restauranten. Lang ventetid er alltid et lederproblem, i hvert fall når de ansatte er så rutinerte som de er her. Det er et stort potensiale for bedring i dette hotellet. Men ikke kritiser de som jobber i restaurant, bar og resepsjon. De gjør sitt aller beste. Men lederne er kanskje litt gjerrige.

Svar fra eier

18. april 2024

Hei Serendra! Tusen takk for din tilbakemelding! Jeg har ettergått din kommentar om kjefting i restauranten og pratet med både servitøren og lederen du nevner. De har en helt annen oppfatning av situasjonen, og det var ingen problemer fra hverken den ene eller andre siden - så her virker det som det har vært en missforståelse! Hjertelig velkommen tilbake ved annen anledning :)

Les mere
4

Forbedringer...

1. februar 2024, , crapclown

Bra frokost og lunsj. Adam i frokost og lunsj-servering er en strålende fyr. Fine, rene rom. Hyggelig opphold . Men, parkering er et dyrt spill i nærheten av hotellet. Minus også for ekstremt lang v…

Bra frokost og lunsj. Adam i frokost og lunsj-servering er en strålende fyr. Fine, rene rom. Hyggelig opphold . Men, parkering er et dyrt spill i nærheten av hotellet. Minus også for ekstremt lang ventetid på telefon. Ventet 9 minutter på svar.
Les mere
5

Sentralt og romslige rom

28. januar 2024, Oslo, Norge, Aina R

Vi sov her en natt i forbindelse med bursdag. Hyggelig resepsjon. Romslige rom. Rent. Sentralt fra stasjonen, kollektiv og Drammensentrum. God standard frokost med masse utvalg. Ikke noe vi følte mang…

Vi sov her en natt i forbindelse med bursdag. Hyggelig resepsjon. Romslige rom. Rent. Sentralt fra stasjonen, kollektiv og Drammensentrum. God standard frokost med masse utvalg. Ikke noe vi følte manglet. Rommet vårt var nærme heisen så eneste trekk er at vi hørte den litt om morgenen.
Les mere
3

Ok - hverken mer eller mindre

29. desember 2023, Sandefjord, Norge, Geno65

Helt ok, men hadde faktisk trodd de skulle imponere mer. Kanonflott interiør - så mange artige og fine sittesteder. Hyggelig betjening. Men ikke imponerende mat. Helt grei lunsjbuffé, men ikke noe spe…

Helt ok, men hadde faktisk trodd de skulle imponere mer. Kanonflott interiør - så mange artige og fine sittesteder. Hyggelig betjening. Men ikke imponerende mat. Helt grei lunsjbuffé, men ikke noe spesielt. Og den samme flere dager etter hverandre. Hadde en treretters på kvelden (stor seminarmiddag). Helt på det jevne. Dagen etter husket jeg faktisk ikke helt hva vi hadde spist. Konferansehotell, hverken mer eller mindre. Og ikke imponerende.

Svar fra eier

11. januar 2024

Hei, Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi pris på. Synd å høre at opplevelsen din ikke stod helt til forventningene. Håper vi får ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning og da gi et bedre inntrykk. Med ønske om en fortsatt fin uke. Vennlig hilsen Team River Station

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.