Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Priser

NOK 900.- pr. natt 1 pers standard enkeltrom

NOK 1600.- pr. natt for 2 pers i standard dobbeltrom

Bodø Jazz Open, vårens musikalske jazz-eventyr i Bodø! Fra 6. -9. mai er det i Bodø du vil være!

Hvorfor ikke starte sommeren med en skikkelig jazz festival? Som stolt festivalhotell gleder vi oss til å ønske dere velkommen. Hos oss overnatter du midt i sentrum av begivenhetene. Inkludert er en deilig frokostbuffet, fika på ettermiddagen og evening meal på kvelden. I tillegg er festivalpass inkludert i pakken, og det er virkelig en fantastisk lineup av artister og arrangementer. Vi nevner bl.a Jan Garbarek Group, SInne Eeg Group, Bill Frisell Trio, Elephant9, Mike Stern & Jan Gunnar Hoff Group, en kveld med Stevie Wonder tribute.

Dette vil du ikke gå glipp av, kjøp nå så har du virkelig noe å glede deg til!

Bodø Jazz Open Festivalpakke inkluderer:

  • Overnatting i dobbeltrom
  • Frokost og Fika
  • Evening meal med varmrett
  • Festivalpass
Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder med ankomst onsdag 6. mai og avreise 10. mai 2020. Begrenset antall pakker. Avbestilling kan skje minst 72 timer før kl. 16:00 på ankomstdagen. Ved avbestilling etter dette belastes pakken i sin helhet. Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet, på et visst antall rom, og ikke i kombinasjon med andre tilbud eller rabatter.

Send forespørsel
3.2.1.018 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.