Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Bergen Bergen ,  Norge

Comfort Hotel® Bergen

Bergen,  Norge

Comfort Hotel Bergen er for deg som vil ha et smart hotell i Bergen by. Fra hotellet er det kort avstand til både shopping og restauranter. Bare 8 minutter unna Fisketorget og Flybussen er du klar til å erobre Vestlandets hovedstad.

Comfort Hotel® Bergen 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,8
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Bergen

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Comfort Hotel Bergen ligger i Strandgaten,i enden av Bergens eldste bilfrie gate. Hotellet er nylig renovert med helt nye rom, barception (bar + reception = Barception), frokostområde og en stilren lobby. Vår lobby er utviklet spesielt for at du kan jobbe i rolige omgivelser, se på fotball med venner eller nyte mat fra vår Comfort Deli. Vi har også fått et helt nytt CrossFit-treningsrom som er åpent døgnet rundt!

Strandgaten kalles bare for Gågaten av Bergenserne. Gaten har alt fra frisør, piercing- og tatoveringssted til sportsbutikk, klesbutikker, restauranter, kaffebar og vinbar. Fra hotellet kan du også enkelt gå til Fisketorget og til den UNESCO-listede Bryggen. 

Barception

Har du lyst på noe godt å drikke og spise etter jobb eller i løpet av dagen, tilbyr vi ulik forfriskende mat og drikke i vår Barception. Her serverer vi øl, kaffe og mineralvann og egenproduserte baguetter i flere sorter. Barception er åpent 24/7.

Lounge

Loungen er en ypperlig plass til å være sosial med familie, venner eller kollegaer. Samtidig kan du nyte både varme og kalde drikkevarer fra Barception. Du kan også sette deg ned å jobbe i vårt arbeidsområde med tre båser, perfekt for møter. I hver av båsene finnes egen TV med tilkoblingsmuligheter for PC/MAC. Vi har selvfølgelig HDMI kabel til låns i Barception. Vi har også bordtennins for de som ønsker å være aktive.

Terrasse med utsikt

På hotells øverste etasje, finner du en takterrasse med herlig utsikt over deler av Bergen, nærmere bestemt den gamle trehusbebyggelsen på Nordnes. Opp hit kan du fint ta med deg mat og drikke fra Barception og nyte utsikten når det er pent vær.

CrossFit 

Under renoveringen i 2017 åpnet vi et helt nytt CrossFit-treningsrom i første etasje. Her kan du løpe på tredemøllen, løfte kettlebells, ro på romaskin, eller sette en personlig rekord i antall Burpees. No pain, no gain! 

Opplev Bergen

Fra hotellet kommer du deg enkelt rundt i Bergen. Det tar ikke mange minuttene å gå rundt byfjorden Vågen til Fisketorget og Bryggen, men så er det jo stas å tøffe over med båt også? Går du ut på gaten og til venstre, for så å ta første vei ned til høyre til kaien, finner du MF Beffen som tar deg over fjorden for 30 kroner. Ikke langt unna hotellet, ligger også de gamle, fine trehusene på Nordnes, og motsatt vei ligger Torgallmenningen, Engen og Ole Bulls plass. Selvsagt ligger også barer, restauranter og utesteder spredt rundt hele byen. Om du vil se Bergen fra høyden, kan du ta Fløibanen eller Ulriksbanen opp til byens tak. Bergen lufthavn Flesland ligger bare ca 20 minutters biltur unna hotellet, eller ca 30 minutter med flybuss. Les mer om Bergen her!

Velkommen til Bergen og oss på Comfort Hotel Bergen!

Kontakt

  • Strandgaten 190 5004 Bergen , Norge

Finn frem til hotellet

Buss

Det finnes gode bussmuligheter bare 10 minutters gange fra hotellet dersom du skal bort fra Bergen sentrum eller vil komme deg enkelt til oss. Se rutetider og priser på www.skyss.no

Tog

Bergen stasjon ligger ca. 25 minutter gange unna hotellet. Du kan også ta bussen noen stoppesteder, hvis du ønsker det.

Flybussen

Flybuss Bergen går fra Bergen Airport Flesland, og bruker omtrent 35 minutter. Nærmeste holdeplass til hotellet er Fisketorget/Lidohjørnet (ca 500 meter fra hotellet).

Taxi

Vi anbefaler Bergen Taxi. Telefon: +47 07000. Bestilling kan også gjøres direkte på vår iPad i lobbyen.

Bybanen 

Bybanen ligger ca en 15 min gåtur unna hotellet. Du reiser til Bergen lufthavn Flesland på 45 min. 
For billettpriser og rutetider se www.skyss.no

Om Comfort Hotel Bergen

Antall rom

159 rom - 317 sengeplasser

Avstand flyplass

Bergen Lufthavn Flesland - 18,7 km
30 min med flybuss, 20 min med bil

Avstand lokaltrafikk

Bergen togstasjon: 1,4 km; ca. 15 minutters gange
Bussholdeplass Torget: 250 meter, ca 5 minutters gange

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.