Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal Bergen ,  Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Bergen,  Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport på Bergen Lufthavn, Flesland, er det perfekte utgangspunktet for deg som drømmer om nye reiser. Her kan du slappe av omgitt av inspirerende arkitektur, designmøbler og spennende mat. Kun minutter fra flyplassen.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Nyt et velsmakende måltid omgitt av spektakulært design og en unik utsikt over flyplassen.

Restauranter

Restaurant Sound byr på moderne smaker fra hele verden til frokost og lunsj. Opplev en liten "grønn revolusjon" i regi av våre dyktige kokker. I denne restauranten serverer vi også konferansemiddager og middager for store grupper.

I vår À la carte-restaurant, Kitchen & Table by Marcus Samuelsson, serverer vi spennende retter inspirert av Manhattan - og Bergen. På menyen finner du både kjøtt, fisk og vegetarmat og vi benytter oss av mye lokale råvarer hentet fra Bergen og omegn. Restauranten ligger i hovedetasjen på hotellet, vegg i vegg med Bergen Lufthavn, Flesland. Den er hyppig besøkt av gjester, så vel som våre naboer i Fana og Ytrebygda.

Frokost

Vi serverer en rikholdig frokostbuffet som inneholder alt en skikkelig hotellfrokost bør inneholde. Nybakt brød, egg, bacon, frukt og en mengde andre alternativer - både sunne og mindre sunne. Vi har også flere økologiske matvarer.

Lunsj

Våre dyktige kokker har nærmest revolusjonert begrepet lunsjbuffet. Med sunn og energigivende mat laget av ferske råvarer har vi satt en ny standard for hva en hotellbuffet bør inneholde. Vi serverer freshe salater, marinerte grønnsaker og fargerike, fristende retter som blir laget med norske råvarer og spennende krydder. Vi har også flere varmretter. Her står både smaksopplevelsen og kvalitet i fokus. Enkelte dager serverer vi en fast toretters meny til lunsj. Ta gjerne kontakt med cl.bergen.airport@strawberry.no for mer informasjon.

Middag

Middagen serveres i vår à la carte-restaurant Kitchen & Table. Nyt smakene av Manhattan kombinert med utsøkte, lokale råvarer og en fantastisk atmosfære. Ut vinduet ser du rett på rullebanen til Flesland. Restauranten er et samarbeid mellom Clarion og den svenske mesterkokken Marcus Samuelsson, nå bosatt på Manhattan. Marcus har blant annet laget middag til president Obama, kokkelert med Michelle Obama på "Good morning, America" og vunnet "Top Chef Masters" hvor han konkurrerte mot 21 andre kjente kokker. Restauranten er populær både blant fastboende i nærområdet, så vel som hotellets gjester. Det er 30 gratis parkeringsplasser under hotellet som også kan benyttes av gjester til restauranten.

Kitchen & Table Bergen Airport ble kåret til årets beste restaurant i By Marcus Samuelsson-gruppen i 2015.

Bar

Bar Kitchen & Table byr på et stort utvalg drikkevarer - både med og uten alkohol. Avslutt dagen med en kopp kaffe eller annet i baren som henger sammen med restaurant Kitchen & Table.

Bestill bord

Kontakt oss gjerne på tlf. +47 56 10 00 07 eller e-post bergen.airport@kitchenandtable.no for å bestille bord eller dersom du har spørsmål.

Frokost

Mandag: 06.00 - 10.00
Tirsdag: 06.00 - 10.00
Onsdag: 06.00 - 10.00
Torsdag: 06.00 - 10.00
Fredag: 06.00 - 10.00
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.00 - 11.00
Early Bird (enkel frokost) fra 04.00

Middag

Mandag: 17.00 - 22.00
Tirsdag: 17.00 - 22.00
Onsdag: 17.00 - 22.00
Torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag: 17.00 - 22.00
Lørdag: 17.00 - 22.00
Søndag: 17.00 - 21.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.