Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal Bergen ,  Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Bergen,  Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport på Bergen Lufthavn, Flesland, er det perfekte utgangspunktet for deg som drømmer om nye reiser. Her kan du slappe av omgitt av inspirerende arkitektur, designmøbler og spennende mat. Kun minutter fra flyplassen.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,3
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Nyt et velsmakende måltid omgitt av spektakulært design og en unik utsikt over flyplassen.

The Social – Bar & Bistro

I hotellets restaurant The Social kan vi by på klassiske bistroretter med en moderne vri. Enten du er ute etter en lett matbit eller et solid måltid, har vi noe for enhver smak. Restauranten ligger i hovedetasjen på hotellet, vegg i vegg med Bergen Lufthavn, Flesland. Den er hyppig besøkt av gjester, så vel som våre naboer i Fana og Ytrebygda.

Frokost

Vi serverer en rikholdig frokostbuffet som inneholder alt en skikkelig hotellfrokost bør inneholde. Nybakt brød, egg, bacon, frukt og en mengde andre alternativer - både sunne og mindre sunne. Vi har også flere økologiske matvarer.

Lunsj

Våre dyktige kokker har nærmest revolusjonert begrepet lunsjbuffet. Med sunn og energigivende mat laget av ferske råvarer har vi satt en ny standard for hva en hotellbuffet bør inneholde. Vi serverer freshe salater, marinerte grønnsaker og fargerike, fristende retter som blir laget med norske råvarer og spennende krydder. Vi har også flere varmretter. Her står både smaksopplevelsen og kvalitet i fokus. Enkelte dager serverer vi en fast toretters meny til lunsj. Ta gjerne kontakt med cl.bergen.airport@strawberry.no for mer informasjon.

Middag

Velkommen til The Social! Vår meny er laget for å tilby klassiske bistroretter med en moderne vri. Uansett om du søker en liten munnfull eller et herlig måltid, så har vi noe for deg

Bar

Baren vår byr på et stort utvalg drikkevarer - både med og uten alkohol. Avslutt dagen med en kopp kaffe eller annet i baren som henger sammen med restauranten The Social.

Bestill bord

Kontakt oss gjerne på tlf. +47 56 10 00 07 eller e-post cl.bergen.airport@socialbarbistro.no for å bestille bord eller dersom du har spørsmål.

Frokost

Mandag: 06.00 - 09.30
Tirsdag: 06.00 - 09.30
Onsdag: 06.00 - 09.30
Torsdag: 06.00 - 09.30
Fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 10.30
Søndag: 07.00 - 10.30
Early Bird (enkel frokost) fra 04.00

Middag

Mandag: 17.00 - 22.30
Tirsdag: 17.00 - 22.30
Onsdag: 17.00 - 22.30
Torsdag: 17.00 - 22.30
Fredag: 17.00 - 22.30
Lørdag: 17.00 - 22.30
Søndag: 17.00 - 21.30

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.