Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Helaften på hotell i Bergen

Nyt en helaften i fantastiske Bergen. Start kvelden med toretters middag på Kitchen & Table, ta en spasertur langs Bryggen og avslutt kvelden på rommet. Om morgenen kan dere nyte vår herlige frokostbuffet med både søtt og sunt.

Priser

695 NOK pr. pers.

Nyt helgen med deilig to-retters middag og la noen andre fryse i taxikøen. Plukk fra menyen og bestem selv hva du vil ha til hovedrett og dessert.

Vi har masse godt på menyen for høsten, og kan friste med retter inspirert av de mange smakene på Manhattan - kombinert med gode, lokale råvarer. Hele menyen finner du her. For å runde av kvelden på finest mulig måte, gir vi dere en ekstra god pris på overnatting. Ingen taxikø eller sen buss hjem. Ta heisen rett opp eller nyt en spasertur i vakre Bergen først. Hele pakken med to-retters middag og overnatting i standard dobbeltrom inkl. frokost koster 695,- pr. pers.

Tilbudet gjelder kun weekend og ved ledig kapasitet ut februar 2016.

Velkommen til en helaften på Clarion Hotel Admiral!

Inkludert

  • To-retters middag på Kitchen & Table
  • Overnatting i standard dobbeltrom
  • Frokostbuffet
Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder kun for to personer, fredag til lørdag eller lørdag til søndag i januar og februar. Med forbehold om ledig kapasitet.

Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.