Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Tyholmen Arendal ,  Norge

Clarion Hotel® Tyholmen

Arendal,  Norge

Clarion Hotel® Tyholmen er et levende hotell beliggende helt på bryggekanten i sentrum av Arendal. Rom med sjøutsikt, sørlandets idyll og terrasse med utsikt over Arendals innseiling gjør dette til et hotell for nytelse og god stemning.

Clarion Hotel® Tyholmen 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,6
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Tyholmen

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Clarion Hotel® Tyholmen er et personlig og levende hotell plassert på bryggekanten i Arendal sentrum. Her stråler sørlandsidyllen, og du er tett på alt som skjer. Hotellet tilbyr 96 lekre rom, de fleste med sjøutsikt, en stor konferanseavdeling, samt en spennende restaurant og bar med uteservering på bryggen.

Midt i Arendal sentrum

Med vår sentrale beliggenhet er det kort vei til serverdigheter som Merdø, Store og Lille Torungen, båtturer, museer og Nes Verk Golfbane. Kristiansand Dyrepark ligger kun en halvtimes kjøretur unna, noe som gjør oss til et godt alternativ for overnatting i sommersesongen.

Konferanse og møter

Plassert ved kaia i den eldre delen av byen tilbyr Clarion Hotel® Tyholmen moderne konferansefasiliteter omgitt av sjøutsikt. Alt ligger til rette for konferanser med en personlig atmosfære, med 10 møte- og konferanserom som gir en kapasitet fra to til 460 deltakere. Det er kort spasertur fra bussterminalen, og en praktisk beliggenhet for deg som flyr hit på forretningsreise og samtidig vil oppholde deg midt i byens kulturliv.

Hotell på Sørlandet med idyllisk beliggenhet

Clarion Hotel® Tyholmen har sjøen som nærmeste nabo. Nyt utsikten over sundet og en frokost på terrassen. Hotellets største bankettsal har til og med en egen utgang til terrasse på bryggekanten.

The Social Bar & Bistro

Hotellets restaurant finner du i 1. etasje med en fantastisk utsikt over Arendals innseiling. Her kan man nyte god mat og drikke og nesten ha ”tærne i tangen” som vi sier på Sørlandet. Nyt en klassisk drink, et deilig glass vin og en av våre bistroretter. Atmosfæren og utsikten gjør besøket til det lille ekstra.

Frokost

Twinings Best Breakfast har kåret Clarion Hotel® Tyholmen til beste frokost i Aust Agder gjentatte ganger. Skinner solen nyter du den best på terrassen der måkeskrik og bølgeskvulp sørger for den rette starten på dagen.

Trening

Gjester hos oss kan bruke et treningsstudio i nærheten helt gratis. Her kan du nyte litt tid for deg selv eller delta på en gruppetime.

Tripadvisor

Clarion Hotel® Tyholmen har fått utdelt fortreffelighetsbevis fra TripAdvisor - en utmerkelse som anerkjenner forretninger som konsekvent får høye vurderinger fra reisende på TripAdvisor.

Kontakt

  • Teaterplassen 2 4801 Arendal , Norge

Finn frem til hotellet

Fra Kristiansand Lufthavn Kjevik

Flybuss til Arendal Bussterminal

Buss

Fjerntrafikk fra bla. Oslo og Stavanger og nærtrafikk fra Kristiansand til Arendal Bussterminal

Om Clarion Hotel Tyholmen

Antall hotellrom

96 rom og suiter

Antall konferanserom

6 stk - kapasitet på over 300 personer

Avstand flyplass

Kristiansand Lufthavn Kjevik: 6.5 mil

Avstand lokaltrafikk

Arendal bussterminal:  250 m.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.