Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Brosundet Ålesund ,  Norge

Se alle hotell i Ålesund, Norge

Hotel Brosundet

Ålesund,  Norge

Hotel Brosundet er en hotellperle i sentrale Ålesund. Her bor du rett ved kaikanten, og du kan til og med fiske fra rommet. Spis frokost med utsikt over Brosundet, nyt et bedre måltid på Apotekergata No.5 eller en god cocktail på Arkivet Bar. Velkommen!

Hotel Brosundet 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,8
av 10
Vurdering av Hotel Brosundet

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Skal du feire noe ekstra eller vil du bare unne deg selv en ekstraordinær, eksotisk opplevelse? Som bryllupssuite eller andre spesielle anledninger er Molja Fyr en opplevelse utover det vanlige, som garantert gir minner for livet. Er du heldig bor du kanskje her midt i en av Vestlandets kraftige stormer som får bølgende til å rulle oppover langs fyrtårnet.

Molja Fyr er et sjarmerende landemerke og et unikt hotellrom ytterst på moloen ved innløpet til Ålesund, kun en 5 minutters gåtur fra Hotel Brosundet. En vakker designperle som kombinerer en rustikk historie med moderne fasiliteter. Første etasje består at det elegant og velutstyrt baderom, mens en spesialbygget seng tar opp halvparten av den andre etasjen. Fra sengen har du utsikt mot Godøya og Atlanterhavet, og alle båter som glir forbi.

Som gjest i Molja Fyr får du en luksuriøs frokostkurv levert til deg på døren om morgenen. Nyt morgenkaffen på fyrets trapp mens du ser utover havet og vakre Ålesund. Om dere ønsker kan man selvfølgelig spise frokosten med øvrige gjester på Hotel Brosundet.

Idag er det 150 år gamle Molja Fyr automatisert, men de røde og grønne lampene leder fortsatt skip trygt i havn.

Bestille Molja fyr

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +47 70 10 33 00 eller via post@brosundet.no.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.