Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Brosundet Ålesund ,  Norge

Hotel Brosundet

Ålesund,  Norge

Hotel Brosundet er en hotellperle i sentrale Ålesund. Her bor du rett ved kaikanten, og du kan til og med fiske fra rommet. Spis frokost med utsikt over Brosundet, nyt et bedre måltid på Apotekergata No.5 eller en god cocktail på Arkivet Bar. Velkommen!

Hotel Brosundet 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Apotekergata No. 5

Spis deg gjennom den Sunnmørske topografien ved Restaurant Apotekergata No. 5. Her får du sesongbaserte menyer hvor kvalitet og bruken av gode råvarer er i fokus.

Arkivet Bar

Arkivet Bar er stedet som passer for alle anledninger! Velkommen til en herlig bar med et håndplukket utvalg av det beste man finner innen vin, øl, Champagne, brennevin og cocktails.

Butikken

Her kan du kjøpe sandwicher og andre ferdige lunsjretter, deilig kaffe og ferske bakevarer. Sett deg ned og nyt, eller ta med i farta.

Skreddersydde turer

Opplev dagens fangst fra hav til fat eller padle kajakk i en av de mange fjordene. Som gjest på Hotel Brosundet kan du booke skreddersydde turer i Ålesund og resten av Sunnmøre.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.