Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal Vantaa Airport ,  Finland

Se alle hotell i Vanda Airport, Finland

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Vantaa Airport,  Finland

Velkommen til Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal, et hotell som ligger inne i terminalen, bare noen få minutters gange fra avgangsportene på Helsinki Airport, noe som gjør det til det perfekte stoppestedet på vei til nye eventyr.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,2
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal. Er det noe du lurer på i anledning besøket ditt? Vi håper at du finner svarene her.

Bagasjerom

Ja, hotellet har et bagasjerom hvor du er velkommen til å oppbevare eiendelene dine både før og etter oppholdet.

Parkering

Helsinki-Vantaa lufthavn parkering med over 10 000 parkeringsplasser. Nærmeste parkeringshus er P1 og P2. Parkeringshus har også ladeplasser for elbiler. Du kan også reservere og betale parkeringen din på forhånd.

Free WiFi

Selvfølgelig vil vi tilby deg gratis WiFi på alle hotellrommene og Barception. Ingen passord kreves.

Hunden min er med på nye eventyr

Ja, vi er et kjæledyrvennlig hotell, så ta med deg din pelskledde venn når du reiser. Gi oss beskjed om at du reiser med et kjæledyr, slik at vi kan bestille et kjæledyrvennlig rom, da det er begrenset. Kjæledyravgift er 30€/opphold.

RestPods

10 private RestPods for kortvarig hvile i 4-7 timer. Flott for arbeid eller lur mellom flyreiser. Bestill din enkelt via vår nettside!

Tilgjengelig hotell

Alle våre hotellfasiliteter er i samme etasje, uten høye terskler. Du kan nå hotellet direkte fra terminalen via en heis (bredde 100 cm). Vi har to tilrettelagte rom i kategorien Comfort Twin. Dørbredden på de tilgjengelige rommene er 90 cm, og baderomsdørens bredde er 95 cm. Badet har en håndholdt dusj, håndtak, en senket vask og et nødanropssystem. Det er rullestoltilgang under vasken.

Helsinki lufthavn tilbyr en rekke tjenester for deg med funksjonsnedsettelse. Du finner mer informasjon om tjenester her.

 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne for mer informasjon på +358 103444600 eller e-mail: xpress.helsinkiairport@strawberry.fi

Inn- og utsjekk

Innsjekking fra kl. 15.00
Utsjekking senest kl. 12.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.