Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Lilla Roberts Helsinki ,  Finland

Hotel Lilla Roberts

Helsinki,  Finland

Lilla Roberts fører sammen svunnen tid og nyskapende modernitet. Opplev Art Deco-inspirerte rom, moderne konferansefasiliteter og fascinerende smaksopplevelser på Krog Roba og Bar Lilla e. i Helsinkis historiske designdistrikt.

Hotel Lilla Roberts 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,5
av 10
Vurdering av Hotel Lilla Roberts

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Lilla Roberts er et koselig, men elegant hotell som sømløst kombinerer moderne fasiliteter, særpreget 1930-talls Art Deco-interiør og andre særegenheter fra fortiden. Dette fantastisk innbydende hotellet åpnet dørene i august 2015 og ligger i en stille sidegate i Helsinkis historiske designdistrikt, rett i nærheten av utmerkede restauranter, butikker og attraksjoner.

I lokaler som tidligere huset en elektrisk transformatorstasjon og politistasjon, kan Lilla Roberts nå tilby 130 elegante og romslige rom i fem kategorier, en nydelig gårdsplass samt uteplass. På Bar Lilla e. og restaurant Krog Roba møtes nordiske og lokale smaker med innslag av nordisk galskap. Begge er populære utesteder som ofte besøkes av lokale innbyggere. Hotellet har også to møtelokaler og et velutstyrt trimrom.

Beliggenhet

Lilla Roberts ligger plassert mellom Helsinkis travleste forretningsstrøk og det mest prestisjefylte boligområdet i byens supermoderne designdistrikt. I nabolaget finner du en rekke restauranter, barer, butikker, severdigheter, museer og kunstgallerier. Hotellet ligger også en kort spasertur fra Esplanadparken og andre attraksjoner.

Design & stil

Interiøret på Lilla Roberts er trendy og elegant med mange Art Deco-innslag. Atmosfæren er innbydende, varm og koselig med en anelse elegant luksus. Store vinduer og stor takhøyde bringer et snev av fortid inn i dagens moderne byliv. Hotellet ble bygget i lokalene til en tidligere elektrisk transformatorstasjon (1909) samt politistasjon (1974-2012), og her møtes moderne fasiliteter fortidens rike historie. Bygningen ble tegnet av arkitekten Selim A. Lindqvist i 1909 og hotellinteriøret er designet av Jaakko Puro.

Rom

Lilla Roberts kan by på 130 elegante og romslige værelser inndelt i fem romkategorier: Comfort, Style, Lux, Junior Suite og Suite. Alle rommene har sin egen unike karakter med mange lekne og moderne detaljer. Ved å slå sammen rom får man nok plass til familie eller vennegrupper som reiser sammen. Det aller største rommet vårt er en 100 kvadratmeters suite med et fantastisk utvalg av luksusfasiliteter. Suiten består av to soverom, stue, to bad og har utsikt over Kasarmitori-plassen.

Nordisk frokost

Frokostbuffeen vår består av en rekke nordiske delikatesser hvor det legges vekt på økologisk og hjemmeprodusert mat med egen vri. Er du eventyrlysten nok til å avslutte frokosten med salt lakris, eller en supersunn shot bestående av finske villbær?

Krog Roba

Krog Roba er en avslappende, men likevel elegant restaurant som tilbyr gjestene en sesongbasert meny bestående av moderne nordiske smaker, fersk fisk og veganretter. Restaurantens særpreg, der en ikke ubetydelig dose nordisk galskap inngår, er kanskje mest fremtredende i den fantastiske dessertmenyen. Vær beredt på mange overraskende smakskombinasjoner som tindved og salmiakki (finsk salt lakris). Den atmosfæreskapende og fengslende Art Deco-stilen skaper fantastiske omgivelser, og Krog Roba er et perfekt sted for intime middager på tomannshånd eller store gruppemiddager. Kom inn og nyt den populære brunsjen, spis lunsj eller unn deg selv en overdådig middag!

Bar Lilla e.

Bar Lilla e. ligger plassert i lobbyen. Den behagelige stueatmosfæren er preget av en stor dose kreativitet og gjør dette til et perfekt sted for tid med venner og familie, eller et sted hvor du kan slappe av med en drink etter en lang dag. Baren holder åpent hver kveld og har en heldagsmeny med mange deilige retter.

Motepartner

Lilla Roberts støtter finsk design gjennom sitt motepartner-konsept. Ulike finske motemerker stiller ut i hotellobbyen to måneder av gangen og hotellgjestene får eksklusive tilbud på varene. Partnerne består av det beste innen finsk moteindustri, som Klaus Haapaniemi & Co., Lumi Accessories, Klaus Haapaniemi, Minna Parikka, Katri Niskanen, Samuji og Nomennescio. #lillarobertslovesfashion

Møter og arrangementer

Lilla Roberts inspirerende fasiliteter byr på en unik ramme for møtevirksomhet og andre arrangementer. Alle møtelokalene er utstyrt med moderne teknologi. Restaurant Krog Roba serverer deilig nordisk mat, samt uforglemmelige konferanselunsjer og middager. På slutten av arbeidsdagen kan deltakerne slappe av i Bar Lilla e. som er kjent for sine eksepsjonelle bartendere. Dersom været tillater det, kan kaffepausen nytes på hotellets elegante gårdsplass.

Krog Roba kan også leies til private arrangementer som brylluper og bursdager. Lokalet har plass til opptil 100 personer.

Trimrom

Her kan du gjennomføre en god treningsøkt når du selv ønsker i vårt døgnåpne trimrom. Trimrommet er gratis for hotellets gjester.

Kontakt

  • Pieni Roobertinkatu 1-3 00130 Helsinki , Finland

Finn frem til hotellet

T-bane, tog og trikk

T-banestasjon: Helsingin Yliopisto
Trikkestasjon: Erottaja, ta trikk nr. 10
Togstasjon: Rautatieasema

Flyplass

Helsinki-Vantaa Airport ligger omtrent 30 minutters kjøretur (20 km) fra hotellet.
Tog: Det finnes hurtigtogforbindelse (I&P-tog) mellom flyplassen og togstasjonen.
Buss 615: hvert 10-20. minutt mellom flyplassen og togstasjonen.

Taxi

30 minutter til hotellet. Vi anbefaler Helsinki Limo +358 207 870 360.

Om Hotel

Antall rom

130

Antall konferanselokaler

2

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.