Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Fabian Helsinki ,  Finland

Hotel Fabian

Helsinki,  Finland

Fint og hjemmekoselig boutiquehotell med en unik og innbydende atmosfære. Beliggende i hjertet av Helsinki, bare en kort spasertur fra sentrum. Vakker innredning og passer utmerket for lengre opphold. Om sommeren har du tilgang til en frodig gårdsplass.

Hotel Fabian 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Frokost, et velfortjent øyeblikk for deg selv. På Hotel Fabian kan du nyte sene morgener og rolige frokoster. Nyt en kombinasjon av økologiske produkter og kunstneriske bakverk, laget uten tilsetningsstoffer og bakt med kjærlighet på det legendariske bakeriet Kanniston Leipomo. Nyt en kopp førsteklasses italiensk kaffe, eller duftene og smakene fra husets økologiske teer. Velg mellom et bredt utvalg av aviser, og start dagen med litt tid for deg selv.

Frokosten serveres:

Mandag–Fredag: kl. 7.00–10.00
Lørdag–Søndag: kl. 7.30–11.00

Gym

Hotellets gjester har tilgang til treningsstudio bare få minutters spasertur unna. Det førsteklasses treningsstudioet ligger i nærheten av Hotel Lilla Roberts og er åpent døgnet rundt. Ytterligere informasjon fås i resepsjonen.

Room service

Romservicemenyen er tilgjengelig fra mandag til fredag mellom kl. 11.30–22.00, lørdag og søndag mellom kl. 12.30–22.00. Romserviceavgiften er på 10€ per bestilling og legges til din faktura.

Wifi

Gratis Wi-Fi i alle rom og på fellesområder.

Dyrevennlig

Kjæledyr er tillatt, gebyr på 15 EUR per natt.

Vaskeritjeneste

Ønsker du å kunne reise med mindre bagasje? Problemet er løst – vi tilbyr nemlig klesvaskservice på vårt hotell! Lever inn skittentøyet ditt i resepsjonen før kl. 09.00, vi leverer det tilbake til deg før kl. 18.00. Priser og vaskeposer fås i resepsjonen.

Barnevakt

Barnepass kan ordnes gjennom forhåndsbestilling. Ytterligere informasjon fås i resepsjonen.

Sykkelutleie til byen

Lån en sykkel fra resepsjonen vår, og begi deg ut på eventyr for å utforske byen på en helt ny måte!

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.