Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel AX Helsinki ,  Finland

Hotel AX

Helsinki,  Finland

Velkommen til Hotel AX i Jätkäsaari Helsinki! En unik lekeplass for kunstelskere i det som omtales som byens egen kulturscene. Her sover du omringet av kunst og hotellet har også egen restaurant og bar.

Hotel AX 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Art Exhibit King Maks 2 personer

Les mer map
Våre Art Exhibition King rom er unike kunstrom utformet av finske kunstnere. Kunstnerne fikk frie tøyler til å designe sine egne hotellrom, og bare fantasien satte grensene. Sluttresultatet er syv forskjellige rom, som kombinerer en kunstopplevelse og som visker bort grensene mellom hverdag og virkelighet, og skjemmer bort alle sansene dine sammen med luksusen til hotelloppholdet. Det eneste rommene har til felles er den myke sengen og badet. Resten er kunst! Dette er din sjanse til å oppleve et helt unikt hotellopphold omgitt av kunst. Send oss gjerne ditt ønske om du ønsker å bo i et rom designet av en bestemt kunstner. Vi gjør vårt beste for å imøtekomme dine forespørsler.
  • Røyking ikke tillatt
  • Superiorrom
  • Frokost inkludert
Se priser og tilgjengelighet

Corner Studio Maks 4 personer

Les mer map
Disse luksuriøse Corner Studio rommene har separat soverom og stue og byr på en unik utsikt fra de øverste etasjene på hotellet.
  • Røyking ikke tillatt
  • Suite m/to soverom
  • Frokost inkludert
Se priser og tilgjengelighet

AX Standard Room Maks 2 personer

Les mer map
De lyse og atmosfæriske AX Standard rommene kommer til å bli en favoritt og er det perfekte stedet for god søvn og inspirasjon for de som elsker livet. Det lyse og stemningsfulle rommet er utstyrt med moderne luksus og tar deg langt vekk fra hverdagens stress og plikter. Dykk ned i komforten fra den myke sengen og nyt panoramautsikten over Jätkäsaari i dette fantastiske og unike hotellrommet - du finner ikke noe tilsvarende hotellrom noe annet sted.
  • Røyking ikke tillatt
  • Standardrom
  • Frokost inkludert
Se priser og tilgjengelighet

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.