Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

GLO Hotel Sello Espoo ,  Finland

Se alle hotell i Esbo, Finland

GLO Hotel Sello

Espoo,  Finland

GLO Hotel Sellos ligger midt i sentrum av Esbo, i nærheten av hovedknutepunktet for transport og alt det byen har å by på. Beliggenheten gir deg et fantastisk utgangspunkt for å utforske denne fascinerende og innovative byen.

GLO Hotel Sello 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,0
av 10
Vurdering av GLO Hotel Sello

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Parkering 

Det tilbys gratis parkering i parkeringshuset til kjøpesenteret Sello (innkjøring åpen døgnet rundt fra Leppävaarankatu). Du finner hotellinngangen i D-området i parkeringshuset. Hotellets gjester kan parkere på alle tilgjengelige parkeringsplasser, men må vise frem parkeringstillatelse som fås i resepsjonen på hotellet.

Parkeringshuset på kjøpesenteret Sello har også ladestasjoner for elektriske kjøretøy –ytterligere informasjon finner du på nettsidene til Sello (bare på finsk): https://www.sello.fi/palvelut/sahkoautojen-latauspiste

Tilgjengelighetstilpassing

GLO Hotel Sello har tre tilrettelagte hotellrom. Rommene ligger i nærheten av heisen i 2. og 3. etasje. Disse er romkategorien Comfort Double med en 180 cm bred seng, sengene kan settes fra hverandre om du ønsker det. Dette er også connecting rom, som kan kobles sammen med et annet Comfort rom, med dør imellom.

Fra parkeringshuset er det direkte adkomst til hotellets resepsjon og våre hotellrom. Det er seks trinn mellom lobbyen og restauranten, her er det rekkverk på begge sider. De fleste frokostbordene er plassert i lobbyen. Vi serverer gjerne produkter fra frokostbufféen til bordene som står her, det er bare å spøre oss om det. Du kan også nå frokostbufféten fra utsiden uten å gå i trappen Du finner også et tilgjengelighetstilpasset toalett i lobbyen.

Wi-Fi

Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele hotellet. 

Har du glemt noe?

Ikke noe problem! I resepsjonen vår finner du alt du måtte trenge, inkludert tannbørster, tannkrem, barberhøvler, pleiesett, barberkrem, fuktighetskrem, skokrem, hårspray, sysett og mye mer! 

Vil du overraske noen? 

Kanskje du vil overraske partneren din, eller få en fantastisk start på oppholdet ditt? Da har du blant annet muligheten til å bestille en flaske musserende vin eller oppgradere til et Luxe-rom. 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne for mer informasjon på +358 10 3444200 eller via sello@glohotels.fi

Inn- og utsjekk

Innsjekking fra kl. 15.00
Utsjekking senest kl. 12.00

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

À la Carte

Mandag - lørdag: 17.00 - 22.00
Søndag: Stengt

Bar

Mandag: 09.00 - 01.30
Tirsdag: 09.00 - 01.30
Onsdag: 09.00 - 01.30
Torsdag: 09.00 - 01.30
Fredag: 09.00 - 01.30
Lørdag: 09.00 - 01.30
Søndag: 09.00 - 01.30

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.