Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Føroyar Tórshavn ,  Færøyene

Hotel Føroyar

Tórshavn,  Færøyene

Hotel Føroyar er så nærme som det får blitt om du ønsker å oppleve den naturlige essensen av Færøyene. På hotellet finner du restaurant, bar, vinkjeller og spa, og det tar bare en 15 minutters gåtur inn til Tórshavn sentrum. Velkommen til Færøyene!

Den mytiske naturen er uten tvil Færøyenes hovedattraksjon, og Hotel Føroyar er konstruert som en refleksjon av naturen utenfor. Reisen starter gjennom mørke korridorer, som en av Færøyenes mange spektakulære grotter, og springer ut i hotellrommets fantastiske utsikt over Tórshavn og sjøen. 

Tórshavn

Hotel Føroyar ligger på den største av de 18 færøyske øyene, og bare 15 minutters gange fra de sentrale delene av hovedstaden, Tórshavn. Her finner du fiskehavnen, en rekke restauranter og flere severdigheter. Byen har gjort god stil ut av en blanding av klassiske trehus med torvtak og nybygde moderne byggeteknikker.

Restaurant, bar og kafé

I tillegg til vakre hotellrom, tilbyr Hotel Føroyar også spennende kulinariske opplevelser. Ta kvelden på Ruts Restaurant, hvor du får servert retter laget hovedsakelig med lokale sesongvarer. Nyt middagen til den beste utsikten Tórshavn har å by på, med bykjernen, Nólsoy og fjorden bredt ut utenfor vinduene. På dagtid anbefaler vi vår uformelle bar og kafé, 1933, hvor du kan slappe av etter en forfriskende gåtur. Kanskje du vil nyte et lett måltid, en oppløftende drink eller bare en nybrygget kopp med kaffe? Hver dag kan du også oppleve en litt mer fancy Afternoon Tea, som består av små sandwicher, småkaker, scones og, selvfølgelig, te og kaffe. 

Vinkjeller

I vår koselige lille vinkjeller kan du skape kvalitetstid sammen med kolleger eller venner, med en vinsmaking og herlige småbiter. Vår kolleksjon innehar nemlig smakfulle viner fra hele verden. Meld deg opp til Champagne Tasting eller French Wine Tasting, eller kos deg simpelthen med Charcuterie eller Appetizers med et glass ved siden av.

Spa og trening

Som gjest på Hotel Føroyar har du full tilgang til vårt velutstyrte treningsrom, Ress Fitness. Her finner du alt du trenger for en skikkelig økt. Vil du avslutte treningsøkten eller gåturen ute i naturen med å skjemme bort deg selv litt? Ress Spa har alt du kunne tenke deg av avslappende ritualer og behandlinger – alt fra dyptrensende ansiktsbehandlinger til dypmassasjer, rasul og infrarød sauna. I siste del av 2024 åpnes også en ny del av spaet, hvor du kan slappe helt av i innendørs- og utendørsbassenger, steinbad, badstuer, takbasseng, isbad og utendørs boblebad. 

Kontakt

  • Oyggjarvegur 45 100 Tórshavn , Færøyene

Vanlige spørsmål

Finn frem til hotellet

Fra flyplassen

Hotellet ligger 42,2 km fra Vága lufthavn. Ca. 45 minutters kjøretur.

Taxi

Vi anbefaler: TaxiBil +298 32 32 32

Om Hotel Føroyar

Antall rom

200

Antall konferanserom

9

Avstand til kollektivtrafikk

1,3 km til bussholdeplassen, "Í Svanga".

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.