Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Vesterbro København ,  Danmark

Comfort Hotel® Vesterbro

København,  Danmark

Comfort Hotel Vesterbro ligger på Vesterbrogate i Københavns mest trendy bydel, Vesterbro. Her bor du nært sentralstasjonen og Tivoli, og har byens beste shoppingmuligheter, klubber og restauranter rett rundt hjørnet.

Comfort Hotel® Vesterbro 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,1
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Vesterbro

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Vi tilbyr en stor frokostbuffet med mange økologiske og sunne alternativ - en skikkelig hotellfrokost.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 06:30 - 10:00
Lørdag - s
øndag: 07:30 - 11:00
Danske helligdager: 07:30 - 11:00

Parkering

Bilen kan du enkelt og greit parkere i APCOAs kjeller, for 35 DKK/pr påbegynte time og 365 DKK/døgn. Kjøper du 24-timers billett i vår resepsjon betaler du kun 290 DKK pr døgn. Billetter til denne prisen kan være utsolgt. Kjøp billetten før du kjører ned i garasjen. Aldri la bilen stå uten gyldig billett.

Self service station

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til kl 18.00 uten ekstra kostnad. Men du? Det går ofte bra å sjekke inn tidligere eller beholde rommet litt lenger på andre dager også, om vi har kapasitet. Isåfall mot en liten sum.

Laundromat

Når man er ute å reiser kan det resultere i skitne klær, det kan vi hjelpe deg med. Du kan alltid benytte deg av hotellets Laundromat, det er selvbetjening og bookes i vår Barception. Etterpå kan du stryke klærne, et strykerom er tilgjengelig i hver etasje.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 DKK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 DKK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Gratis Wi-Fi

Alle våre gjester har tilgang til gratis wifi over hele hotellet. Du kan lett koble opp laptop eller nettbrett både på rommet og i lobbyen. Be om en kode i resepsjonen, eller bruk ditt medlemsnummer for å logge på vårt trådløse nettverk.

Treningsrom

Treningsrommet vårt finner du på 1. etasje. Her er det treningsapparater for både kondisjon og styrketrening.

Åpningstider

Alle dager: 06:00 - 22:00

Andre tjenester

 • Gratis WiFi
 • Sykkelutleie
 • Air Condition
 • Heis
 • Safe
 • Flatskjerm
 • Sammenhengende rom
 • Kjæledyr tillatt
 • Badekar på utvalgte rom
 • Strykejern og strykebrett
 • Møterom
 • 100 % røykfritt hotell
 • Bar

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.