Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Se alle hotell i København lufthavn, Danmark
  • Stort konferanserom med behagelige stoler samt bord på Clarion Hotel Copenhagen Airport
  • Mellomstore konferanserom med stoler, bord og garderobe på Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Velkommen til Københavns viktigste møteplass. Med 2 minutters til Terminal 3 passer Clarion Hotel Copenhagen Airport like bra for konferanser, som for spa og matopplevelser, mens du venter på at reisen skal begynne.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,2
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

WeCare at Clarion Hotel Copenhagen Airport

I Clarion er vi lidenskapelig opptatt av menneskene rundt oss og planeten vi bor på sammen. Hver dag jobber vi for å gjøre verden grønnere og godere. Vi kaller det WeCare. Nysgjerrig på hvordan vi gjør det? Les videre og bli inspirert.

Let's do plogging together

Plogging – å plukke opp søppel mens man er ute og jogger – er en trend som for øyeblikket sprer seg over hele verden. Med plogging får du trent og tatt vare på naturen samtidig. Og om du blir med oss på plogging, får du også tatt del i en sosial tilstelning som fører hotellgjester, ansatte og lokalsamfunnet sammen. Hver onsdag morgen plogger vi, og så runder vi av ved å spise en god frokost i restauranten vår. Alle er velkomne!

Eat your way to a greener future

Hva vi spiser har en innvirkning på planeten vår, og vi prøver å gjøre innvirkningen så liten som mulig, uten å gå på kompromiss med smak eller tekstur. De lekre rettene våre inneholder ikke usertifisert palmeolje, vi fokuserer på å kjøpe lokalt og økologisk når vi kan, og vi minimerer matsvinn ved å bruke alle delene av råvaren og ved å si ja til stygg frukt og grønt. I tillegg vil du alltid finne plenty av grønne retter og vegetariske alternativer på menyen vår.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.