Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ The Reef Frederikshavn ,  Danmark

Quality Hotel™ The Reef

Frederikshavn,  Danmark

Det er helt sant! I Fredrikshavn kan du sjekke inn i et tropisk univers med karibisk varme. Quality Hotel™ The Reef ligger nær havnen og i kjøreavstand til sommerfavorittene, Skagen og Aalborg. Her kan du svømme rundt i badeland til lyden av tropene.

Quality Hotel™ The Reef 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Dagdrømmer du også om karibisk varme, kalde drinker og tropisk stemning? Flaks at du ikke trenger å dra lengre enn til Fredrikshavn for å oppleve en karibisk stemning. Quality Hotel™ The Reef er fylt med fantastiske opplevelser for store og små.

Eventyrlig badepark

I vår eventyrlige badepark finner du palmer og klipper omgitt av en tropisk atmosfære som får frem smilet på hele familien. Test den 80 meter lange vannsklia, kjemp mot strømmen i kanalene, eller prøv deg på dypdykk i det 3.5 meter dype bassenget. Året rundt kan du bade under åpen himmel i hotellets oppvarmede basseng, koble av på spa eller slikke sol på soldekket gjennom hele sommeren.

Uten mat og drikke..

Etter en morsom utflukt til badelandet, er vi klare til å servere deg fantastisk mat i restauranten Calypso og Det Gule Pakhus. Har du lyst på en kald drink og litt snacks, har hotellet ikke mindre enn tre barer å velge mellom.

Sentral beliggenhet

Hotellet ligger sentralt til i Fredrikshavn, nær havnen og stranden. Når du bor på hotellet, har du også nærhet til mange av attraksjonene i det nordlige Jylland, som Skagen, Hirtshals og Aalborg. Du kan også unne familien en morsom dag på Nordsøen Oceanarium eller fornøyelsesparken Fårup Sommerland, kun en kjøretur fra Quality Hotel™ The Reef.

Kontakt

  • Tordenskjoldsgade 14 9900 Frederikshavn , Danmark

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.