Medlemskap

Göteborgs beste secondhandshopping

Göteborg er kjent for god shopping, og spesielt secondhand. Det er mange bruktbutikker å velge mellom, de er ryddige og godt sortert. Og du kan like gjerne gjøre et kupp på en Ganni-kjole, som Patagonia-fleecen fra 80-tallet du har lett etter.

  • 1. Pop-Boutique

    Adresse: Magasingatan 22

  • I denne populære gata ligger det flere kule vintagebutikker, og dette er også et område med foodtrucks og uteplasser i sola.

  • Pop-Boutique har alt fra hatter, vesker, klær og solbriller til smykker.

  • Butikken er ryddig og sortert, etter både plagg og farger - så her er det enkelt å skumme gjennom etter godbiter og skatter.

  • Leter du etter 70-tallskjoler, den perfekte high waist-jeansen, eller en kul fleece – this is the place to go.

2. Ragtime


Adresse: Magasingatan 15


Noen få skritt unna Pop-Boutique ligger Ragtime, som er delt opp i Ragtime Herr og miss Ragtime. Hos førstnevnte er det herreklær, og du finner blazere, T-skjorter, Vans og Birkenstocks – bare for å nevne noe.


Her kan folk levere inn egne merkeklær eller vintageplagg for salg, så det er mange muligheter for gode kjøp. Vegg i vegg ligger fruen miss Ragtime, hvor du kan sikre deg merker som Munthe, Stine Goya, Sophie by Sophie og Baum und Pferdgarten.


3. APLACE


Adresse: Magasingatan 20


Gå bare rett over gaten fra Ragtime og inn på APLACE. Butikken er en herlig miks av interiør, kunst, klær og smykker. Her vil du slite med å ikke tæppe kortet. Butikken har hovedsakelig nyheter fra kjente merker som Rodebjer, Hope, Róhe, og Stina Goye. Men i et lite hjørne finner du APLACE secondhand, og det er her du kan gjøre de gode kjøpene på kule plagg fra bra merker. Vi falt for en Ganni-kjole, og en caps fra Nike.


PS: Comfort Hotel® Göteborg ligger bare fem minutter unna Magasingatan.

Girl trying clothes at vintage store in Gothenburg.

4. Beyond Retro


Adresse: Arkaden


Skal du virkelig stupe inn blant klesstativene, drar du på Beyond Retro, som er en av de større secondhandbutikkene i Göteborg. Her finner du sporty klær fra 90-tallet, Levi’s-jeans, T-skjorter med kule trykk … ja, egentlig så å si alt du kanskje er på jakt etter, om dette er din greie.


5. Fabriken


Adresse: Ekedalsgatan 16


Herlig sted som ligger i den koselige og avslappa bydelen Majorna – like ved Slottsskogen. På Fabriken finner du nordiske klassikere fra 50-og 60-tallet, og ellers møbler, keramikk, kunst og småting.


6. Erikshjälpen


Adresse: Rosenlundsgatan 8


Erikshjälpen finnes over hele Sverige, og på tre steder i Göteborg. Strawberry sjekket ut den i Rosenlundsgatan, en butikk som er svært godt sortert. Pluss i boken for at det er delt opp i egne avdelinger for kjøkken, barn og klær.


7. Sneakershyllan


Adresse: Kungsgatan 38


Midt i Göteborgs shoppingområde ligger Sneakershyllan, et sted for de som er spesielt interesserte i sneakers. Dette er stedet for deg som samler (vi fant samleobjektet Jordan 1 Retro High Fragment fra 2014 i original eske ...), eller for deg som vil ha noen klassiske Nike, Vans, eller fargerike sneakers som skiller seg ut. Og for deg som digger old school. Her finner du sko til både herre, dame og barn.

Nyeste innlegg