Gnistrende skare, nyoppkjørte utforløyper, after-ski, familiehygge og peiskos. Her er noen av hotellene som leverer vinteropplevelser utenom det vanlige – for både barn og foreldre.

main_qualitysparesortnorefjell.jpg

Book et skikkelig eventyr

Packtivity – hotellpakker i Norden

Vinter, spa og klatring på Norefjell


Norefjell Ski & Spa som ligger kun en halvannen times kjøretur fra Oslo, er blitt en familiefavoritt. Oppskriften for å få familier til å trives her er enkel: Familien kan gjøre alt mulig sammen – fra å henge i skibakken til å leke i klatreveggen. Og så er det selvfølgelig viktig å bo bra – enten på doble rom, suiter eller i leiligheter. Rett utenfor døren ligger både langrenns- og alpinløypene og venter. Og det er ingen ulempe med boblebad, kjelkebakker og andre aktiviteter som tenner stjerner i øynene på barna.


Les mer om hotellet på Norefjell 


main_qualitysparesortnorefjellNorefjell Ski & Spa – hotellet som har vunnet priser for arkitektur og design.


Arktiske opplevelser i Narvik


Med et fjell omgitt av fjorder blir utforkjøring i Narvik en mektig opplevelse. Hotellet Quality Hotel™ Grand Royal i Narvik ligger bare noen få minutter fra Narvikfjellet alpinanlegg, et anlegg som tilbyr både skiskole, kjelkebakker og alpine konkurranser arrangert av Narviks slalåmklubb og skiskole.


De storslåtte arktiske omgivelsene inviterer til en annerledes og helt spesiell vinterferie. Gondolbanen er Narvikfjellets tar dere til Øvre Fjellheisstasjon, 656 meter over havet. Nyt panoramautsikt over Ofotfjorden og flere kjente fjellmassiver, hvorav fjellet ”Den Sovende Dronning” er et av de aller mest kjente. På godværsdager kan dere til og med skimte Lofotveggen i det fjerne.


Les mer om hotellet i Narvik


qr_hafjell_ge_aktivitet_ski2


Naturskjønne Oppdal


To timer sør for Trondheim finner du Oppdal og Quality Hotel™ Skifer. Oppdal er et stort skiområde bestående av fire fjelltopper, med mulighet for både nedover- og bortover-skikjøring. Oppdals høyeste topp er på majestetiske 1350 meter, og her finner du hele 17 heiser, 28 løyper, 2 terrengparker og et område som er tilegnet barna.


Skifer-2-1024x683.jpg


Vakre Quality Hotel™ Skifer ligger 545 meter over havet, og tilbyr alt du måtte trenge etter en dag i bakken. Myk opp kroppen i spaavdelingen, fyll opp kroppen med ny energi i à la carte-restauranten eller slapp av i baren sammen med hyggelig selskap og noe godt å drikke.


Extra: Åre, Sverige


Drømmested for alpint i Åre


Spenn på dere skiene rett utenfor hotelldørene til Copperhill Mountain Lodge, og utforsk Åres vidstrakte heissystem og storslagne utsiktspunkter. Når dere føler at dere er ferdige for dagen, tar Copperhill Express dere hele veien hjem igjen. Så kan barna gå til bassengområdet eller rommet, og dere kan sette kursen mot spaavdelingen.


Copperhill Mountain Lodge byr på arkitektur i verdensklasse, med varm atmosfære og omtanke i enhver detalj. Nyt lokal mat og avslappende hytteliv på hotellet.


Les mer om hotellet i Åre.


fasad_vinter

Book et skikkelig eventyr

Packtivity – hotellpakker i Norden