Finnes det noe bedre enn å krype ned i en nyredd seng med nyvaskede laken? Niks? Vi tenkte oss det. Men, hvordan vil du ha din seng redd opp, og hva gjør du for å få til den helt spesielle følelsen? Les tipsene våre og ta senga di til neste nivå.

Make your bed

Så hvordan vil du at senga skal være? Enkel og slett? Eller nonchalant slurvete og rynkete? Pynteputer, fluffy dyner, sengeteppe eller pledd – vi har alle ulik smak, og det har også hotellkjedene våre. Nedenfor kan du se de ulike stilene på sengene våre. Hvilken er din favoritt?


The Comfort Fold


Seng på Comfort Hotel Göteborg - Comfort foldEt deluxe dobbeltrom på Comfort Hotel Göteborg.


Ovenfor ser du en seng på et av våre Comfort Hotel. På Comfort Hotel er sengene ofte enkle og klassisk redd, med den obligatoriske brettingen av dyna ved enden av sengen. Vi har valgt å kalle den for The Comfort fold.


Hvordan?

For å få denne stilrene sengen gjelder det såklart å ha nyvaskede og hvite laken. For å få den crispy følelsen er det dessverre ingen snarvei, det er bare å finne frem strykejernet.


Om du ikke har en seng med en madrass som lar deg gjøre The Comfort Fold, har du et enklere alternativ her: Comfort Flat-lay:
Comfort Hotel bed Flat-Lay


The Quality Symmetry


Quality Hotel SängSymmetri, to ekstra puter, et sengeteppe og – voilà! Den klassiske The Quality Symmetry.


På våre Quality Hotel vil du ofte finne dobbeltsenger med symmetri og finesse. Stylingen er ikke spesielt krevende og tar ikke urimelig mye tid å få på plass om morgenen. Vi kaller den The Quality Symmetry!


Hvordan?


Her er det litt mer tanke bak oppredning av sengen, men uten å gå helt bananas. Hvilke farger vil du plukke opp i rommet? Tenk komplementærfarger og harmoni for øynene. Legg til et par ekstra puter og gjerne et tungt sengeteppe som du legger over den nedre halvdelen av senga. Med disse enkle detaljene løfter du soverommet til neste nivå uten å behøve å tømme lommeboken.


The Clarion Pillow Stack


Clarion Hotel Oslo SängEt klassisk eksempel på The Clarion Pillow Stack at Clarion Hotel Oslo.


The Clarion Pillow Stack er perfekt for deg som vil at senga skal være et stort hav av puter! Ikke spar på kruttet, men gå all-in og forvandle soverommet ditt til en oase du lengter etter å komme hjem til.


How?


The Clarion Pillow Stack – yes, det er akkurat hva det høres ut som! Men det handler ikke bare om mengden puter. Lek med ulike størrelser og fasonger, og test å slenge inn litt ulik tekstur på tekstilene. Med mange puter i senga er det ekstra pent å matche med lag på lag med dyne, sengeteppe og pledd. Bygg i høyden, så skaper du et fluffy og lukseriøst inntrykk.


Clarion Hotel The Hub SängHer er et innbydende eksempel fra Clarion Hotel The Hub, midt i hjertet av Oslo sentrum